Agenda

EXIT Festival

EXIT Festival
Info:
Datum: donderdag 7 juli 2011
Organisatie: Ostfest
Locatie: Petrovaradin Fort
Plaats: Novi Sad - Hongarije
Stijlen: 2step, Acid, Acidtechno, Ambient, Breakbeat, Breaks, Chicago, Classics, Club, Detroit, Disco, Drum & Bass, Dubstep, Eclectic, Electro, Electrohouse, Funk, Garage, Hip Hop House, Hiphop, House, Italo, Jungle, Minimal, Pop, Progressive, Techhouse, Techno, Triphop
Aanvang: 18:00
Voorverkoop: € 99,99

Het Servische EXIT Festival is van 7 tot en met 10 juli gastheer voor meer dan 400 optredens. EXIT is ontstaan vanuit jongerenbewegingen die protesteerden tegen het beleid van de toenmalige president Milosevic en is uitgegroeid tot een internationaal festival van faam, met meer dan 10.000 bezoekers uit West Europa en artiesten uit de hele wereld. De locatie van het festival is onovertroffen, in en rond het 19e eeuwse Petrovaradin fort aan de oevers van de Donau met uitzicht over de Servische stad Novi Sad. De 20 podia worden verbonden door oude klinkerwegen, wallen en tunnels. Een wandeling door het mystieke fort is als een reis door een magisch wonderland. Met een zeer divers aanbod van muziekstijlen (rock, dance, indie, latino, reggae, electronica, chill-out, Balkan folk en meer) biedt EXIT vier dagen topentertainment. De combinatie met het prachtige weer en de unieke atmosfeer maken EXIT ideaal voor de veeleisende festivalganger.

Voor en na het festival zullen Novi Sad en Belgrado in het teken staan van verschillende festiviteiten. Zo kunnen de festivalgangers meer van Servië ontdekken dan alleen het Petrovaradin Fort en langer de warmte van de Servische mensen ervaren. Een trip naar EXIT is een complete vakantie: avontuur en festival ineen!

Tickets kun je kopen via www.exitfest.nl/webshop


Advertentie
Party Tips