Agenda

Faze Magazine presents MEANWHILE at ADE

Faze Magazine presents MEANWHILE at ADE
Info:
Datum: vrijdag 18 oktober 2013
Organisatie: Meanwhile
Locatie: Stanislavski
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Deephouse, Techhouse, Techno
Aanvang: 04:30
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 12,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Meanwhile en het Duitse Faze magazine bundelen hun krachten voor een feest tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Op vrijdag 19 oktober trekken zij in het imposante café-restaurant Stanislavski in de Stadsschouwburg op het Leidseplein voor een onvergetelijke avond.

Stanislavski is een locatie met klasse. Het is gevestigd in een monumentaal pand en heeft daarom die typische klassiek Amsterdamse uitstraling. Normaal worden in het chique café-restaurant geen housefeesten gegeven, behalve met ADE. Meanwhile is daarom verheugd om juist op deze plek de kroonluchters van het plafond te swingen.

Bij een unieke locatie hoort een unieke line-up. Daarom neemt Faze magazine hun vriend en muzikale duizendpoot Timo Maas mee uit Duitsland. Maas draait al muziek sinds begin jaren tachtig en heeft een waslijst aan producties op zijn naam staan. Door zijn gevarieerde smaak vond hij zijn weg binnen de elektronische muziekwereld, van mainstream tot techno, in de breedste zin van het woord.

Verder dient het feest als een showcase voor de artiesten van Meanwhile. Sinds de start van het boekingskantoor twee jaar geleden, hebben ze een indrukwekkende schare van nationale en internationale artiesten opgebouwd. Camiel Daamen, Egal 3, Hermanez, Homework, Juan Sanchez, Mirella Kroes, ONNO, Prunk, Samuel Dan, Tapesh en The Man With No Shadow zijn 19 oktober allemaal van de partij. 

En daar mogen we blij mee zijn, de artiesten van Meanwhile gaan namelijk als een speer. Houseduo Homework hopt van Mysteryland, naar de Berlijnse Watergate en weer terug. Gelukkig vinden ze in de tussentijd ook nog momenten om hun inmiddels imposante lijst aan releases aan te vullen.

Zij zijn niet de enige. Zo verscheen de Duitse Tapesh alleen deze zomer al op meer dan twintig releases en kwam The Man With No Shadow eind augustus weer met een vette EP op Intacto. Met deze en de andere DJ’s kan de bezoeker een avond vol deep-house, tech-house en techno verwachten, verdeeld over twee zalen met moddervet geluid. Reken dus op een avond vol muzikale variatie en internationale allure tijdens ‘Faze magazine presents: Meanwhile at ADE’.

Check voor meer info en tickets: https://www.facebook.com/events/367767916685796/


Advertentie
Party Tips