Agenda

FCK NYE Festival

FCK NYE Festival
Info:
Datum: donderdag 31 december 2015
Organisatie: MDN Events
Locatie: Brussels Event Brewery
Plaats: Sint-Jans-Molenbeek - België
Stijlen: Breakcore, Breaks, Drum & Bass, Dub, Funk, Hardcore, Reggae, Soul, Techno
Aanvang: 20:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 35,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Na een sensationele editie in Paleis 12 vorig jaar - waarbij FCKNYE meer dan 10.000 festivalgangers uit alle hoeken van Europa mocht verwelkomen - geeft het festival dit jaar opnieuw afspraak op donderdag 31 december voor een buitengewone avond en deze keer in de Brussels Event Brewery.  De complete line-up is nu bekend en de early bird ticket verkoop liep als een trein. Vanaf nu kosten de voorverkoop tickets 35€.

 

 

Het wordt de vijfde verjaardag van het FCKNYE festival dat opnieuw zo’n 10.000 feestvierders zal samenbrengen in een exceptioneel kader en dit ter gelegenheid van de viering van oud en nieuw. Ze willen zo opnieuw een mooie bijdrage leveren aan de bruisende Belgische muziek-scene.

 

Ze zullen dit doen met meer dan 50 Belgische en internationale artiesten die zullen aantreden op 6 verschillende podia. Dit jaar verwelkomt de Brussels Event Brewery het event en zo wordt de bezoekers nog maar eens een compleet nieuwe ervaring aangeboden en dit opnieuw in een uniek kader. Er worden in totaal 10 verschillende muziekgenres aangeboden met in elk genre een aantal grote namen. Voor elk wat wils dus: van techno tot soul en funk van bass tot hard- en breakcore en van reggae en dub tot hip-hop en rap.

 

Jeff Mills, Luke Slater, Vald, Black Sun Empire, Necro, Panda Dub en Salut c’est Cool zijn slechts enkele van de vele grote namen die deel uitmaken van het adembenemende programma. De complete line-up vind je hieronder. Alle artiesten verenigen hun talenten om de Brussels Event Brewery tot het ochtendgloren in lichterlaaie te zetten en 2016 op grandioze wijze in te zetten.

 

 

Het FCKNYE Festival belooft dan ook opnieuw het grootste indoor festival van Oudejaar te worden! Dus waarom nog wachten op de zomer om van een buitengewone festival ervaring te genieten?

In het licht van de huidige situatie, zullen uiteraard alle mogelijke maatregelen worden genomen om de bezoekers een veilig Oudejaar te bezorgen. Iedereen kan daar ook zijn of haar steentje aan bijdragen. Details over de genomen veiligheidsmaatregelen vind je hier:

http://fcknyefestival.be/news/security-measures-advices/

 

 

Praktisch:

 

Line-up per stage:

 

 

Techno stage:

 

Jeff Mills, Luke Slater, Mr. Magnetik (live), Rødhåd, La fine équipe, Everydayz

 

 

Bass stage :

 

Black Sun Empire, Alix Perez, Icicle, Audio, DC Breaks, Ganja White Night, Phace, Tha Trickaz (live), Annix, Apashe, Billain

 

 

Soul / Funk stage :

 

Salut c’est Cool, DJ Reedoo, DJ Suspect, Funky Bompa, Guts, Kwak

 

 

Hip-Hop / Rap stage :

 

Vald, Alpha Wann, Convok, Deen Burbigo, Demi Portion, Eff Gee, Hamza, Hologram Lo’, Jazzy Bazz, Necro, Todiefor

 

 

 

Reggae / Dub stage :

 

Reggaebus Soundsystem, Mahom, Panda Dub, Vibronics, Weeding Dub

 

 

Hardcore / Breakcore stage :

 

Alifer, Darktek, Gancher & Ruin, Hellfish, The DJ Producer, Nanaka, Ozzy Ozwald, Radium, Skud


Advertentie
Party Tips