Agenda

FREE FRIDAY w/ Florinsz Janvier & Dennis Williams

FREE FRIDAY w/ Florinsz Janvier & Dennis Williams
Info:
Datum: vrijdag 22 augustus 2014
Locatie: Club Lux
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Disco, Funk, House, Techhouse, Techno
Aanvang: 23:30
Entree: Gratis!
Leeftijd: vanaf 18 jaar

♫ Dennis Williams (DJ) & Florinsz Janvier B2B All Night Long!

----- INFO -----
Op vrijdag 22 Augustus zullen jullie getuige zijn van voorlopig de laatste FREE FRIDAY! Vanaf 5 September gaat de nieuwe vaste vrijdag-programmering "Klupnacht" van start (hierover later meer) en zullen de inmiddels legendarisch geworden FREE FRIDAY all nighters op een laag pitje komen te staan.

De beste manier om het ontstaan van deze toffe avonden te vieren is door een duo uit te nodigen wat verantwoordelijk was voor 1 van de drukst bezochte en muzikaal fijnste FREE FRIDAYS van het afgelopen jaar!

Dennis Williams en Florinsz Janvier gaan een poging wagen deze avond qua sfeer en qua drukte te evenaren, een uitdaging waar wij de boys graag in ondersteunen! 

Maar ho even...! Het is dubbel feest! We vieren namelijk deze avond ook nog eens dat Dennis gelukkig weer een jaartje ouder geworden is!

Hierdoor zal waarschijnlijk Florinsz iets vaker een van zijn heerlijke plaatjes opzetten zodat Dennis zo nu en dan de tijd heeft te proosten met vrienden, bekenden en familie op zijn verjaardag, maar ook vooral op de voorlopig laatste FREE FRIDAY..

----- TICKETS -----
FREE ENTRANCE!!!

----- LIKE -----
Like LUX Utrecht om op de hoogte te blijven van al onze events!


Advertentie
Party Tips