Agenda

Girls Love DJs INVITES

Girls Love DJs INVITES
Info:
Datum: zaterdag 14 juni 2014
Organisatie: Enter Dexter
Locatie: AIR
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 14,00
Deurprijs: € 18,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Afgelopen editie hebben we genoten van alleen maar gezellige mensen, beautiful girls (check de foto’s) en liters wodka. AIR was tot de nok gevuld! 

De boys van Girls Love DJs hebben voor de juni knaller de Nederlandse dj en producer Gregor Salto uitgenodigd. Onlangs werkte hij nog aan het nieuwe album van de Britse dj Fatboy Slim, getiteld Fatboy Slim Presents Bem Brasil. Dat ter ere van het komende WK in Brazilië wordt gemaakt. Breng je bikini, want het wordt heeeeeet! Naast hem staan de boys van Girls Love DJs natuurlijk zelf en daarbij zijn David Ghetto, Johnny 500, Rubix en Walter Looks uitgenodigd. Wie helpt mee knappe meisjes tellen?

Als je denkt dat je in AIR2 even kunt afkoelen van al dit knappe feestgeweld, heb je het mis. FRAT PARTY is één van de meest beruchte college parties wat zich op dit moment afspeelt in Amerika. "We come, we get drunk, we leave" en de volgende dag blijft alles een raadsel! Crazier dan dit wordt het echt niet, een avond volop gekkigheid, (drank)percentages, dare & college games en de lekkerste eclectische bangers. 

Zaterdag 14 juni klokslag 23:00 staan we voor je klaar!

 

Gregor Salto | Girls Love DJs | David Ghetto | Johnny 500 | Rubix | Walter Looks | AIR2: Frat Party


Advertentie
Party Tips