Agenda

Grotesque Indoor Festival 2013

Grotesque Indoor Festival 2013
Info:
Datum: zaterdag 19 oktober 2013
Organisatie: PT Events
Locatie: Maassilo
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Club, Hardtrance, House, Progressive, Techhouse, Trance
Aanvang: 21:00
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 40,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar


Grotesque Indoor Festival

Zomerse festivalvibes in het najaar

 

Met de vierde jubileumeditie van Grotesque voor de boeg begint het hart van tranceminnend Nederland sneller te kloppen. De karakteristieke Rotterdamse Maassilo is op zaterdag 19 oktober weer het decor van het Grotesque Indoor Festival. Afgelopen periode kregen tienduizenden tranceliefhebbers al een uniek voorproefje bij drie zomerfestivals, waar het publiek werd getrakteerd op Grotesques bekende cocktail van de beste trancemuziek van gepassioneerde artiesten, saamhorigheid tussen organisatie en medetrancers en die onnavolgbare intieme sfeer. PT Events, creating the ultimate experience! Dat belooft wat…

Bij de Grotesque stage op Electronic Family op 20 juli, het grootste trance festival ter wereld, ging het vanaf de eerste tot de laatste beat helemaal los. Maar ook in de weekenden erna hoste Grotesque drukbezochte stages op Ultrasonic Festival en Nature One, Duitslands grootste festival. Om zich klaar te stomen voor het echte werk op zaterdag 19 oktober: Grotesque Indoor Festival 2013. Vorig jaar bezochten 4.000 mensen uit 42 landen het event, waarmee deze zomer ook nieuwe muziekliefhebbers kennismaakten. Grotesque is groots, maar niet groot. Het event is persoonlijk en intiem. Dat is waar het om draait; niet de kwantiteit, maar de kwaliteit. Geen overdreven grootse aanpak, maar met gevoel en oog voor detail. Bij Grotesque gaat het vooral om goede muziek en mensen. En van organisator tot security of barman; persoonlijk contact met de bezoekers staat hoog in het vaandel.

 

LA-superster Shogun toegevoegd aan de line-up

PT Events kondigt met trots de comeback van Los Angeles Superstar Shogun aan. ,,Door zijn geweldige prime-time performance in de Grotesque area op Electronic Family heeft Shogun zichzelf dubbel en dwars bewezen. ,,Beschouw dit maar als een geste aan al onze trouwe fans, waarvan velen zijn energieke set op ons Grotesque podium wel hebben meegemaakt!"

Aly&Fila - Orjan Nilsen - Richard Durand - Simon Patterson - Shogun -  Super8&Tab - Giuseppe Ottaviani Live- Omnia - Andrew Rayel - Beat Service - Marlo - Bryan Kearney - RAM - Mark Sixma - Klauss Goulart - Paul Webster - Manuel le Saux - James Dymond - Matt Bukovski - Darren Porter - Angelique! - Miss Legacee - Artento Divini - Jose- Knife&Renvo - Spider - Dr. Rene - Jay Junior 

Grotesque Indoor Festival presents Trailer

Van Groningen tot Maastricht, maar ook in Europa, Canada, Brazilië en zelfs India worden tickets gekocht. De liefde voor trance gaat voorbij landsgrenzen. Op Grotesque wordt die liefde met elkaar gedeeld en gaat een hechte groep internationale liefhebbers van begin tot eind uit z’n plaat op pompende beats. In vier areas haal je je hart op bij verschillende muziekstijlen, van progressive tot tech-trance, van trance-classics tot hard-trance. En álles ertussenin.

 

Grotesque haalt het geliefde festivalgevoel naar binnen. De Maassilo in Rotterdam is 100% industrieel en ademt met zijn authentieke details en industriële uitstraling pure karakter. Het robuuste, ruim honderd jaar oude pand is – ook dankzij de vele aparte ruimtes en ‘ondergrondse’ gangen – een unieke kleinschalige plek voor een exclusief samenzijn in de hechte trancescene. Alles wat je van festivals gewend bent, is er; van foodcorner tot festivalmarket. Voetjes van de vloer? Dat kan uiteraard op de muziek, maar ook letterlijk in de amazing Buddha lounge. In deze magische setting geniet je even lekker onderuit van het festivalsfeertje. Heb je echt een energieboost nodig om daarna weer keihard terug te komen in één van de zalen? In de Oxygen Bar 3D Experience zuig je – vanachter je 3D bril in een driedimensionale wereld – pure zuurstof naar binnen. De trend in festivalland! 

Tickets & Hotel

Check voor een leuke hoteldeal deze link. Tickets zijn te koop op ptevents.nl. De earlybirds-tickets van € 30 zijn stijf uitverkocht, maar snelle vogels kunnen nog een kaartje bemachtigen voor € 35. Maar pas op: zodra ook die ronde is uitverkocht, kosten tickets € 40. Klaar voor de start, af!

 

 

GROTESQUE INDOOR FESTIVAL 2013

DATE:                   October 19th 2013

TIME:                    21.00 – 07.00

AGE:                     18+

LOCATION:         MAASSILO ROTTERDAM, MAASHAVEN ZZ 1-2, 3081AE

PRICE:                  3rd Early bird €35,=

TICKETSALE:       EASYTICKET.NL - PTEVENTS.NL - WWW.FACEBOOK.COM/PTEVENTS.OFFICIAL

INFO:                    www.ptevents.nl


Advertentie
Party Tips