Agenda

Gruwelijk Gooisch

Gruwelijk Gooisch
Info:
Datum: woensdag 19 oktober 2011
Organisatie: Mother Music
Locatie: Rex
Plaats: Hilversum - Nederland
Stijlen: Electro, Hiphop, House
Aanvang: 22:00
Voorverkoop: € 7,50
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Het wordt tijd voor revolutie, het wordt tijd voor iets Gruwelijks, het wordt tijd voor het Gooi…

 

Maak je op voor goede muziek, mooie mensen en natuurlijk klasse. Op 19 oktober vindt dit langverwachte evenement plaats in de mooiste club die Hilversum rijk is, genaamd Club Rex aan de Groest. Met trots presenteren we ons veelzijdige programma waarin de special acts niet zijn meegenomen en pas gezien worden op de avond zelf!

 

Gruwelijk Gooisch serveert:

Gers Pardoel gaat hard. Je weet wel, die ene rapper uit de hitsingel “Ik ga Hard” met de zachte G. Ook solo is hij een held en dat zul je op deze avond meemaken. Hij komt een live set doen van een half uur!

Naast Gers kunnen we ook Dirty House Koning Alvaro bewonderen op deze prachtige avond. Je kent zijn tracks ongetwijfeld van het uitgaan. Took the Night en Make it Funky zijn de grootste Club Bangers geweest. Hij heeft ook een bescheiden hit gemaakt samen met de Partysquad (Lucky Star). In Nederland gaat hij hard en in het buitenland eigenlijk nog veel harder.

Hitmeister D is de derde man op de line-up. Je zou kunnen zeggen dat het in de naam zit maar daar doe je zijn verfijnde mix-skills te kort aan. Voormalig resident van de Jimmy Woo en tegenwoordig veel draaiend op festivals door Nederland. Need we say more?

De line-up sluiten we af met drie acts van allure. Kuddedieren (meer van hetzelfde? Ja ook dat is belangrijk), Weslo (Jong & Los resident) en Hilversums talent Kevin Duane. Draaien alles wat los en vast zit in deze veelbewogen avond.

De MC van de avond vinden we in F Super. Voorman van Super 909 en een MC nieuwe style. Visuals worden verzorgd door 14k Visuals (www.14k.tv) .

 

Dit is wat je krijgt voor de fantastische prijs van 7,50 voorverkoop. Want hoewel we Gooisch zijn, we blijven Nederlanders ;-). Wil jij ondanks dit gegeven toch pronken met hetgeen jou ooit ten goede is gekomen? Reserveer dan NU een VIP tafel via heatherleigh@el2p.nl . Voor 125,- zit je al met z’n zessen op de mooiste plek van Club Rex te genieten van goede prosecco en voor 175,- euro is die plek geschikt voor acht personen. Reserveer snel want op = op.

 

Tickets koop je via www.gruwelijkgooisch.nl, Primera of bij een van de ticketsellers.

 

Op www.gruwelijkgooisch.nl vind je meer informatie en like ook even onze facebook: http://www.facebook.com/pages/Gruwelijk-Gooisch/281259945219442?notif_t=page_new_likes

 

 In het kort:

Gruwelijk Gooisch

19 oktober 2011

Club Rex, Hilversum

22.00 till late

16+

 

7,50 vvk / 10,00 add (koop je tickets bij Primera, ticketsellers of www.gruwelijkgooisch.nl )

VIP: 125,- (6 personen + prosecco)

 

/ 175,- (8 personen + prosecco) reserveren bij

heatherleigh@el2p.nl


Advertentie
Party Tips