Agenda

Gruwelijk Gooisch

Gruwelijk Gooisch
Info:
Datum: woensdag 28 december 2011
Locatie: Rex
Plaats: Hilversum - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 22:00
Voorverkoop: € 7,50
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
 Woensdag 28 december is Gruwelijk Gooisch weer terug in Club Rex. Met een heerlijke line-up, mooie mensen en een fantastische show zal het dan ook weer een gigantisch mooi feestje worden.

De vorige editie was in no-time uitverkocht aan de deur. Dus koop je kaartje snel in de voorverkoop voor slechts 7,50.

 

In de line-up vinden we deze keer niemand minder dan onze enige echte Willie Wartaal. Niet als 1/3e van de Jeugd van Tegenwoordig. Maar geheel in eigen persoon als DJ. En ja, ook dat kan hij. Deze muzikale duizendpoot geeft je een mix van house, hiphop en electro. Komt dat zien.

Daarnaast staat je boii Hitmeister D klaar om de zaal te rocken. Geen onzin, geen gepiep, gewoon goede muziek. Ook zijn de Kuddedieren weer aanwezig! Deze residents van het Gruwelijkste feestje in het Gooi zullen weer op hun eigenzinnige (on)verwachte manier de tent op zijn kop zetten.

We sluiten dit rijtje af met de fonky fresh knaller Fonktastique, Rex’ eigen Jong & Los resident DJ Weslo, Donagrandi en natuurlijk ons eigen Gooisch talent: Kevin Duane.

De host van de avond is F-Super (bekend van onder andere Super909 en Cookieclub in Club AiR).

 

Koop dus snel je kaarten in de voorverkoop op www.gruwelijkgooisch.nl bij een van de Primera winkels, ook bij de Free Record Shop kun je terecht. Zoals gezegd kosten ze maar 7,50 in de voorverkoop. Wil je wel die extra luxe? Reserveer dan een VIP tafel door naar heatherleigh@el2p.nl te mailen of bel met 06.11788558.

 

Je kunt ons ook bereiken:

www.facebook.com/gruwelijkgooisch | www.twitter.com/GGooisch | www.gruwelijkgooisch.nl

 

Kort

Gruwelijk Gooisch

Club Rex, Hilversum

22.00 – till late

€7,50 | €10,-


Advertentie
Party Tips