Agenda

Hernan Cattaneo Presented By Sound Architecture

Hernan Cattaneo Presented By Sound Architecture
Info:
Datum: vrijdag 28 mei 2010
Locatie: WATT
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Techno
Aanvang: 00:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 16,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Argentijns DJ grootmeester Hernan Cattaneo komt naar Rotterdam
Barcelona heeft Messi, Buenos Aires heeft Maradona, Den Haag heeft Maxima, maar Rotterdam heeft Hernan Cattaneo. Op vrijdag 28 mei presenteert Sound Architecture in de Rotterdamse WATT een drie uur durende show van de ongekroonde progressive en tech-house koning: Hernan Cattaneo. De in Londen woonachtige Argentijn staat sinds jaar en dag te boek als absolute buitencategorie onder de DJ’s en is hooguit twee tot drie keer per jaar in ons land te bewonderen.

Overigens liegt de Nederlandse afvaardiging tijdens deze avond er ook niet om. Remy, Dennis Ruyer, Taras van de Voorde, Sandeep en Joachim zorgen stuk voor stuk voor een brok muzikale volwassenheid die zijn gelijke niet kent. Dit is met recht weer een ‘ouderwets’ avondje om naar uit te kijken.

Muzikaal genie!
Je hebt van die DJ’s waar de totale professionaliteit en kwaliteit vanaf druipt. Waar de DJ als persoon en artiest voor een eigen merk is komen te staan. Hernan Cattaneo is één van die weinige DJ’s waarvan je weet dat je een zeer bijzondere avond tegemoet gaat. Buiten een festival zul je hem niet vaak korter dan drie uur horen draaien. En terecht, want luisteren naar Hernan Cattaneo is iedere keer weer een magistrale ervaring.
Hernan neemt je tijdens een set werkelijk mee op reis. Je kunt horen dat hij al wat jaartjes meeloopt in de scéne. Frankie Nuckles en Derrick May gelden als één van zijn grootste inspiratiebronnen eind jaren ’80 toen de house in Argentinië nog in de kinderschoenen stond. Zijn talent werd opgepikt door Sasha, Paul Oakenfold, John Digweed en, de DJ’s onder de DJ’s, Danny Tenaglia. Stuk voor stuk DJ iconen waar hij zichzelf nu ook toe mag rekenen. Al zijn mix albums, uitgebracht op het inmiddels geroemde Renaissance label, worden steevast bestempeld als collectorsitems.

Hernan zijn gevoel voor elektronische muziek is ongeëvenaard. Als geen ander weet hij de hedendaagse Europese tech-house sound te overgieten met een warme, diepe en passievolle Zuid Amerikaanse saus. Na twee en half jaar is de, altijd vriendelijke en relaxt ogende, Argentijn weer terug in Rotterdam. Op 21 september 2008 zorgde hij toen voor een onwaarschijnlijk memorabele avond waar door vele fans nu nog steeds over wordt gesproken. Tijd voor een herhaling dus!


Advertentie
Party Tips