Agenda

Herr Zimmerman - Dancefloor Killers!

Herr Zimmerman - Dancefloor Killers!
Info:
Datum: zaterdag 15 juni 2013
Organisatie: Herr Zimmerman
Locatie: Factory 010
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Electro, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 18,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

DANCEFLOOR KILLERS!’ – Herr Zimmerman – Factory 010.

Zaterdag 15 juni is er weer een nieuwe Herr Zimmerman Party op de 10e verdieping van de Rotterdamse Maassilo - de Factory 010. De extravagante party nachten van de buitenaardse kater Herr Zimmerman zijn niet meer weg te denken uit de Rotterdamse Maassilo. Inmiddels is Herr Zimmerman de langstlopende succesvolle (techno-electro) clubnacht in de Factory 010.

                        

Ben je zelf een DanceFloor Killer?... of wil je er stiekem een ontmoeten?...
Kom dan Zaterdag 15 juni naar “DanceFloor Killers!”,… dan weet je zeker dat je een alibi hebt!    Uiteraard maakt Herr Zimmerman het ook mogelijk je eigen 'mug shot' te laten maken!... Hoe?..  Find out on Sat.15 th June! 

‘DANCEFLOOR KILLERS’ is grappig genoeg ook één van de labels waarop de guest act van deze avond, de Italiaanse techno-electro producer - AL FEROX, uitbrengt! 

Muzik:

Main Room:
TanzMan 
Al Ferox - Live! (DanceFloor Killers, ITA/ ES) 
Fraulein Z 

Extra area:
Awiwa Ofzo

 

AL FEROX (IT / ES):


Speciaal voor deze editie heeft Herr Zimmerman niemand minder dan Al Ferox uitgenodigd!  De inmiddels in Spanje woonachtige Italiaanse techno-electro producer, loopt al een aardige tijd mee, en heeft echt een mega hoeveelheid aan produkties en gigs op zijn naam staan!  Zijn live act sound is het best te omschrijven als wat donkerdere pittige/stevige – tikkie old school-techno-electro sound! 

Al Feroxalso named Alessandro Farese, is an Italian musician and producer, based in Spain. Owner of the labels "Dancefloor Killers", "Kobayashi recordings" and "Scream recordings". He produced on these labels his own tracks, and also artist such as Vitalic, the Hacker, Marco Carola, David Carretta, Woody Mc Bride, Jonathann Cast, Oscar Mulero, Stanny Franssen, Krivoi Rog, Gaetano Parisio, Hakan Lidbo, Anibert, Dj Tonio and many others produced on his labels!

Onderstaand wat Al Ferox sound impressies

Samen met natuurlijk TanzMan en Fraulein Z wordt dit weer een te gekke Herr Zimmerman nacht,  gek decor, vol met pompende & super tanzbare techno-electro, en veel Herr Zimmerman humor, ditmaal geinspireerd op het thema DanceFloor Killers!
Locatie is wederom de waanzinnige 10e verdieping van de Rotterdamse Maassilo, de Factory 010. In de extra area draait 15 juni Awiwa Ofzo, wederom een talentvolle Rotterdamse DJ, die de extra en altijd gezellige rook area in de Factory 010 bij Herr Zimmerman zal rocken. 

Nieuwe DJ websites Fraulein Z en TanzMan:

     

     

Fraulein Z www.FrauleinZ.com

TanzMan   - www.TanzMan.eu


Over Fraulein Z is het wellicht eens noemenswaardig om te melden, dat zij in feite de enige vrouwelijke producerende DJ in Nederland is in het stevigere techno-electro genre.
In Nederland is het stevigere techno-electro genre nu eenmaal nog relatief weinig aanwezig... In de Nederlandse dance scene hoor je voornamelijk de wat commercielere house en de meer mainstream (minimal-)techno in clubs en op festivals. Bij Herr Zimmerman is dat anders! :-)

Herr Zimmerman nodigt daarom ook internationale techno-electro artiesten uit, die je niet zo snel op andere events in Nederland ziet. Een belangrijke rol spelen ook de sets van TanzMan & Fraulein Z hierin. Zowel tijdens hun eigen Herr Zimmerman nachten, maar ook bijvoorbeeld onlangs in Italie is er erg goeie feedback op hun juist wat stevigere en zeer dansbare techno-electro sound.
Met het (pioniers-)succes van Herr Zimmerman, dat juist muzikaal sterk gebaseerd is, en ook doorbouwt & groeit op deze stevigere en zeer tanzbare techno-electro-sound, hopen we natuurlijk dat er nog veel meer in het vooruitzicht ligt...

Bekijk hier de videos van TanzMan en  Fraulein Z onlangs in Italie. Alle recente sets, videos en meer vind je nu dus ook op de nieuwe DJ websites.


Tickets voor zaterdag 15 juni: 


Voorverkoop 15,-
Deur: 18,-Bekijk hier de After movie van de vorige Herr Zimmerman Party! 

Video produced by Loetbos Media Herr Zimmerman Nightlife!
For those who simply know!...

 

 

 

 


Advertentie
Party Tips