Agenda

House Rockers - 2 Years Anniversary

House Rockers - 2 Years Anniversary
Info:
Datum: vrijdag 29 november 2013
Organisatie: Royal Concepts
Locatie: Escape Club
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Club, House, Techhouse, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 9,00
Deurprijs: € 16,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar


HOUSEROCKERS 2 YEAR ANNIVERSARY | 29 NOVEMBER | CLUB ESCAPE

 

TIME TO CELEBRATE!

Terwijl 2013 zich opmaakt om ingeruild te worden voor een gloednieuw jaar, blikt Royal Concept eind november eerst terug op twee krachtige jaren; waarin HouseRockers is uitgegroeid tot een concept dat stáát als een huis! Begonnen in 2011, ontstond HouseRockers uit de filosofie om house fanatics terug te voeren naar waar het allemaal begon. Flauwe mash-ups werden strikt verboden en elke avond werd gevuld met sets waarin de artiest een waardige verhaallijn in zijn/haar karakteristieke set kon verweven. Met headliners als Benny Rodrigues, Gregor Salto, Roog, Leroy Styles, Franky Rizardo, Lucien Foort en Erick Eerdhuizen, ligt de lat van HouseRockers nog steeds hoog. Nu, twee jaar later, ziet HouseRockers haar bruisende kans schoon om samen met jou de champagne te ontkurken en te toosten op twee intense jaren: on to the next, as we're rocking the House like we're supposed to!

 

THE NIGHT

Op vrijdag 29 november rolt thuishaven Escape in Amsterdam haar rode loper uit om jouw beleving op een House-niveau hoog te houden. Reik van climax tot hoogtepunt, kom op adem tijdens een verfijnde break tussendoor en laat je meevoeren in de feestelijke 2YR Anniversary specials die HouseRockers voor jou in petto heeft. Raak bijvoorbeeld in extase door de laser show, beproef het ritme van de danseressen en zet je zintuigen op scherp met de co2 jets. Expect to be rocked!

 

Op een mijlpaal-avond als deze, wordt natuurlijk flink uitgepakt met artiesten van de gevestigde orde én opkomend talent. Vanzelfsprekend laten de HouseRockers boegbeelden (Michael Mendoza, Mitchell Niemeyer, Delivio Reavon & Aaron Gill) vanavond extra luid van zich horen; hun opkomst in de dancescene is het afgelopen jaar niemand ontgaan en hun succes met Voyeur & Beats in de Amsterdamse clubscene bleken uitverkochte avonden te garanderen. Waarna het nú tijd is om HouseRockers van een krachtige twist te voorzien... In willekeurige volgorde, en onder begeleiding van MC SPYDER staan vanavond de volgende house-rockers voor jou klaar:

- Michael Mendoza

- Mitchell Niemeyer

- Delivio Reavon & Aaron Gill

- Kimberlee Ramirez

- Miguel O'Syrah

- Miss Sugaware

- Jay Are

- Le Blas

- Cedric la Cruzz

- Enzo Jay

 

TICKETS & VIP

Standing strong & keeps on holding its ground firmly: HouseRockers is here to stay! 

 

De voorverkoop is inmiddels van start gegaan, waarbij je via www.houserockers.nl voor slechts €9 online je ticket bemachtigt. Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht, voor €20 word jij feestelijk onthaald op het VIP deck en geniet je van de VIP voordelen. Ook heb je de keuze om met een gezelschap van totaal 6 personen aan de VIP tafel te schuiven, meer informatie over VIP mogelijkheden & VIP tickets vraag je op via vip@houserockers.nl

 

LET'S CELEBRATE 2YRS OF PURE HOUSEROCKERS!


Advertentie
Party Tips
  • donderdag 12 september
    eilân
    Terschelling, Terschelling