Agenda

Inmotions w/ NTFO

Inmotions w/ NTFO
Info:
Datum: vrijdag 14 maart 2014
Locatie: Club Lux
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse
Aanvang: 23:00
Voorverkoop: € 6,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Inmotions is weer terug in 2014 met een aantal geweldige namen waaronder deze avond met NTFO (Diynamic). De Roemeense mannen die achter het duo NTFO zitten zijn echte sfeermakers. Met hun dynamische sets zorgen zijn voor energie op de dansvloer. Samenwerkingen met KARMON, The Mekanism, Rhadow, Audiojack zijn ze goed op weg om een van de grootste te worden binnen de Diynamic Familie. Verwen jezelf met deze bazen en kom 14 maart naar Inmotions in de LUX, want daar is het deephouse wat de klok slaat!

PONY heeft in Utrecht al een grote naamsbekendheid en deze avond gaan ze dat vergroten. Ze zijn bekend met het duo NTFO en zullen zorgen dat ze perfect kunnen aansluiten. Langzaam, diep, hard of snel, voor Pony is het allemaal geen probleem. Er mag gedanst worden!

KAPIBARA is een nieuwkomer maar wel een met grote passie. Produceren, draaien, feesten zijn de keywords in hun bestaan. Als iemand het verdiend om hier vanavond te draaien zijn deze mannen het wel. Check hun diepe producties op soundcloud en geniet!

Uiteraard kon onze INMOTIONS resident JOOST RUYTER niet missen in deze line up. Telkens weer zorgt hij voor fijne plaatjes, lieve mensen en een top sfeer. 


Advertentie
Party Tips