Agenda

Innovator

Innovator
Info:
Datum: woensdag 3 oktober 2012
Locatie: Danssalon Incasa
Plaats: Leiden - Nederland
Stijlen: Happy Hardcore, Hardcore, Harddance, Hardhouse, Hardstyle, Hardtechno, Hardtrance, Speedcore, UK hardcore
Aanvang: 23:00
Voorverkoop: € 7,50
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
INNOVATOR
ENTRANCE: € 10,-
PRESALE: EARLY BIRD € 5,- (tot 20 aug) / VVK € 7,50
OPEN @ 20.00-03.00
LEEFTIJD: 16+


BML Events presenteert nieuw concept: Innovator

Na succesvolle edities van het concept Beukgevaar is BML Events nu terug met een gloednieuw hardcore concept. Op woensdag 3 oktober zal Danssalon In Casa vol staan met stampende hardcore-liefhebbers. Met namen als La-Voice, Maxtreme en Mindfuck weet BML Events zijn supporters weer tegemoet te komen, maar de meeste aandacht zal, deze eerste editie van Innovator, uit gaan naar hardcore legende dj Partyraiser.

De jonge en nu al succesvolle organisatie BML Event...
s zal met Innovator voor de eerste keer buiten Den Haag treden. Eerdere locaties die BML Events betrad waren Club Bazart en Club Seven in Den Haag. Met Danssalon In Casa in Leiden heeft BML Events direct een goede vangst buiten Den Haag; goed geluid, heerlijke sfeer en erg ruim. Het is nu tijd voor ontwikkeling en uitbreiding. BML Events is inmiddels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft al diverse nieuwe concepten voor haar publiek klaar staan.

Innovator valt tijdens het Leidens Ontzet. Met een kermis, optocht en diverse feesten viert Leiden op 2 & 3 oktober het Spaanse beleg en ontzet van de stad in het jaar 1574. Innovator zou voor de bezoeker de perfecte plek kunnen zijn om dit tweedaagse festijn in stijl af te sluiten.

De line-up bevat weer diverse talenten. Eerder genoemde Maxtreme, Mindfuck en La-Voice zijn van de partij, maar ook NyteMyre, Profreaks en resident N-ergetic zijn aanwezig. De twee headliners van de avond zijn dj Partyraiser en Triax. dj Partyraiser zal worden ondersteunt door BML's trots MC Magic Bruno. De host van de avond is de resident MC D-lyric.

https://partyflock.nl/party/226781:Innovator.html

3 Oktober ( woensdag tijdens Leidsontzet )
20:00 - 03:00
Incasa Leiden
Early Bird: € 5 ( tot 20 aug. )
Vvk: € 7,50
Dvk € 10

Partyraiser
Triax
Mindfuck
La Voice
Profreaks
N-ergetic
Maxtreme
Nytemyre

Hosted by MC D-lyricAdvertentie
Party Tips