Agenda

It all started in the nineties

It all started in the nineties
Info:
Datum: zondag 4 april 2010
Organisatie: Minority Events
Locatie: Danssalon
Plaats: Eindhoven - Nederland
Stijlen: Classics, Happy Hardcore
Aanvang: 21:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 7,50
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

It all started in the nineties op eerste paasdag in De DansSalon in Eindhoven!!

Zaterdag 30 januari was de tweede editie van It all started in the nineties, en dit was een eersteklas vervolg: nog gekker, nog meer herkenning, en nog meer hits!

Bij binnenkomst werden er ronde brilletjes in allerlei kleuren uitgedeeld die meteen de toon zetten, en iedereen in campingsmoking kwam gratis binnen. Het personeel was uitgedost is hilarische kostuums, van Ninja Turtle tot Mario Bros, van Baywatch tot Fido Dido. Zelfs Buzz Lightyear was van de partij!
Terwijl AddyHaddy, Spoonboots en De Tovenaar de serieuze negentiger jaren tracks en de plaatjes met een dikke knipoog voorbij lieten komen, barstte het feestgedruis al snel los in swingende moves, hakkûh en keihard meezingen. Terwijl er Punica-shotjes werden uitgedeeld, werd de crowd gek toen er fonkelende gouden snippers naar beneden kwamen dwarrelen. Kortom, de 90’s zijn misschien wel voorbij, maar nog lang niet vergaan!

It al started in the nineties is dus niet zomaar een negentiger jaren feest, maar met recht een dikke 90’s Party te noemen! Na dit succes staat de volgende editie uiteraard alweer klaar om uit zijn voegen te barsten, voor opnieuw één groot feest van herkenning!
Muziek wordt wederom verzorgd door AddyHaddy, Spoonboots & De Tovenaar. Dit keer ook een Master of Ceremony; MC Skoeter!

Dus zet de fabeltjeskrant af, leg je zwart-witte gameboy aan de kant, aai Furby over z’n bol en neem een flinke teug Yogho Yogho, want zondag 4 april gaan we wederom terug in de tijd en terug naar het gevoel van Snap, Charly Lownoise & Mental Theo, Dr. Alban en Dune!

Alle informatie is terug te lezen op de website http://www.itallstarted.nl. De minimumleeftijd voor deze avond is 18 jaar en ouder.

Facts:
Evenement: It all started in the nineties
Datum: Zondag 4 april 2010
Locatie: De DansSalon – Stationsplein 4 – Eindhoven
Tijd: 21.00 – 04.00 uur
Voorverkoop: €7,50 via Paylogic en alle Primera vestigingen
Deurverkoop: €10,00
Muziekstijl: Classics, happy hardcore, oldschool
Line up: AddyHaddy – Spoonboots – De Tovenaar - MC Skoeter


Advertentie
Party Tips