Agenda

KLIKK Queensnight

KLIKK Queensnight
Info:
Datum: vrijdag 29 april 2011
Locatie: LVC Cultuur Podium
Plaats: Leiden - Nederland
Stijlen: House, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 12,50
Deurprijs: € 12,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Wanneer je bent warm gedraaid op KLIKK OUTDOOR is het tijd om je naar het LVC te begeven voor de KLIKK after. De organisatie heeft na de succesvolle editie met Davide Squillace het voor elkaar gekregen om weer een artiest te strikken van formaat. De Duitse grootmeester Daniel Stefanik komt deze keer langs!

Daniel Stefanik is al jaren één van de grootste Duitse techno en house artiesten. Ontelbare releases heeft hij uitgebracht op gerenommeerde labels zoals Moon Harbour, Mobilee, Murmur en onlangs een voortreffelijke release op het grote Cocoon label. In het verleden heeft hij onder andere veel samengewerkt met Matthias Tanzmann en heeft hij dj residenties vervult in Distillery in Leipzig (zijn thuisstad) en Tresor in Berlijn. Daniel staat bekend om zijn subtiele maar toch explosieve sets waarvan wij overtuigd zijn dat hij het in het LVC volledig zal waarmaken.


De avond wordt aangevuld met de Amsterdamse boys van Specker. Specker bestaat uit Max Coppens en Kalle Liefferink en timmeren nu al een geruime tijd aan de weg als duo. De producties die ze maken (onder andere voor Carnivale) gaan goed en de optredens gaan nog beter getuige hun aankomende gig op Awakenings Festival. Zeker de moeite waard om deze jongens te checken!

Artique Sounds (ook wel bekend als Menasse Workala) opent de avond met een diepe maar funky deephouse set zoals alleen hij dat kan. Ben je een vroege vogel? Dan ben je echt een bofkont dat je hier getuige van mag zijn!

Natuurlijk zijn ook nu de residents weer aanwezig. Het laatste uurtje zullen Koen Lebens, Tom Noah en Sander May het overgebleven restje energie uit de bezoekers persen zodat we daarna allemaal lekker kunnen gaan slapen en de volgende dag weer fris naar KLIKK OUTDOOR kunnen!
 


Advertentie
Party Tips