Agenda

Kozzmozz: The Photon Mission

Kozzmozz: The Photon Mission
Info:
Datum: zaterdag 21 juni 2014
Organisatie: Kozzmozz
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgie
Stijlen: Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 19,00
Deurprijs: € 23,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
Unit 4: Robert Hood
  Kr!z
  Surgeon
  Spacid
  Inigo Kennedy

Na een intense observatie van de Aarde met onze sattelieten, geluidssensoren en ruimtesondes, heeftb Kozzmozz een nieuwe missie vanuit de planeet K magnetosfeer gepland. En ook deze keer zullen we landen met drie ruimteschepen. Ieder schip zal weergalmen op zijn eigen intergalactische techno sound en uitgerust worden met alle nodige instrumenten, een hi-tech sound systeem, laser en de beste techno artiesten van de planeet. Samen schotelen we u gesofisticeerde technologie voor, speciaal ontworpen om jullie in zo’n muzikale trance te brengen dat die de weg zal leiden naar zwarte gaten die nooit eerder werden ontdekt.

 

Opper space kommandant in ons eerste schip: Unit 4, is niemand minder dan Robert Hood. Hij staat al op het voorplan van alle techno universums sinds het prille begin als deel van de mythische Underground Resistance crew en door zijn samenwerkingen met Jeff Mills. Dit jaar viert hij de 20ste verjaardag van zijn eigen M-Plant label en Kozzmozz is één van de weinige exclusieve concepten ter wereld waarop hij deze speciale mijlpaal wil vieren.

 

Het schip zal ook in de capabele handen van Surgeon worden gelegd. Hij heeft onze controle panelen eerder bediend en de Kozzmozz vloot is hem dan ook niet onbekend. Hij begon zijn carrière bij Downwards vooraleer 3 albums uit te brengen op Tresor. Nu veroorzaakt hij menige energetische verschuivingen met zijn eigen

Counterbalance en Dynamic Tension labels. Hij compileerde en mixte de n° 53 van de befaamde Fabric mix cd reeks en zijn  samenwerking met Blawan is één van de schitterende sterren aan het techno firmament op dit moment.

 

Als één van de leidende krachten achter Droid Behavior uit Los Angeles, weten we dat ons ruimteveer ook zal shaken op de set van Truncate. Hij is één van de lievelings-dj’s van andere sterren als Ben Klock, Marcel Dettmann, Chris Liebing, Speedy J, … en binnenkort misschien ook wel van jou. Truncate is een alias van Audio Injection waarmee hij zich toespitst op de diepere en rauwe kant van techno. Zijn tracks staan altijd hoog genoteerd in de techno charts en jullie zijn zeker al eens uit de bol gegaan op zijn produkties op één van onze vorige ruimtereizen.

 

Onze eigen astronauten Spacid en Kr!z, label eigenaar van het internationaal geprezen Token Records, zullen ons eerste veer naar goede gewoonte in de juiste take-off en landing posities manoeuvreren.

 

 

Ons tweede schip zal naar astronomische hoogtes worden geleid door niet minder dan 3 internationale gasten. Eerste in de rij is Inigo Kennedy, gekend van het befaamde Asymetric label. Zijn meer recente thuisbasis is ons eigen Token Records dat hij  met zijn gepolijste producties meehielp om één van de meest gerespecteerde Europese techno bastions te worden terwijl hij er zelf een hele schare nieuwe fans bij kreeg. Kennedy brengt zijn eerste album in bijna 4 jaar in juni uit op Token Records.

 

Daarnaast de nieuwe live-act van Clouds dat een intergalactische reputatie wist uit te bouwen met releases op Turbo en meer recent Fifth Wall en Soma Records. Nieuwe melkwegen vol met nieuwe techno geluiden zullen worden ontdekt en veroverd, neem plaats voor de vlucht.

 

Laatste gast in Unit 7 is Rødhåd die vanuit zijn thuisbasis Berlijn zal worden overgevlogen. Hij ontwikkelde er zijn Dystopian label tot een wereldwijd fenomeen. En ook hij werd opgepikt door Token Records voor zijn laatste output. Hij weet altijd de perfecte balans te vinden met tijdloze techno die de dansvloer alsmaar hoger en hoger voert.

 

Unit 9 wordt opnieuw gehost door de buitenaardse wezens van Peep met een reis die tussen house en techno en omgekeerd balanceert. De ruimtepakken worden in deze zaal gevuld door het ultra coole No Shit Like Deep team van Gent, de Brusselse Umlaut formatie gekend van Fuse en andere bekende venues alsook de immer transformerende Svermirski van Coincidence Records.

 

Beste aardlingen, we zullen andermaal jullie planeet in vuur en vlam komen zetten ... Klinkt dit als titanium in jullie oren? Log dan in op onze centrale K computer, typ de code in, volg de denkbeeldige lijn waarrond een object roteert en wij zullen jullie naar onze magnetosfeer transporteren!


Advertentie
Party Tips