Agenda

Latin Lovers

Latin Lovers
Info:
Datum: zaterdag 9 november 2013
Organisatie: Footclub
Locatie: Winkel van Sinkel
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Club, Latin
Aanvang: 23:00
Einde: 05:30
Voorverkoop: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar


De coctailjurkjes kunnen weer uit de kast voor Latin Lovers!

Het einde van de herst, het begin van de winter, zo denkt Latin Lovers over november. Tijd voor een beetje zon, tropische warmtes en zwoele avonden toch? Zaterdag 9 november kan iedereen in zijn of haar agenda zetten, want dan is het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer terug in de Winkel van Sinkel. Met een keiharde line up van hoog niveau, en terecht! Benny Rodrigues, Franky Rizardo, Jasper Clash, Bryan Dalton en MC Stanford op de vocals komen jouw avond verheerlijken! 

Latin Lovers in de Winkel van Sinkel, het is een gouden combinatie. De locatie is uniek en zeker in het hartje van het centrum van de Domstad. Nieuw decor, extra dik geluid en natuurlijk de leukste mensen, dat is Utrecht! En ook gewoon in november kunnen de dames in cocktailjurkjes met hakken en de heren in hun zomerse outfits bij Latin Lovers hun ei kwijt, want bij dit concept schijnt altijd de zon! 

De line up is voor de november editie om van te smullen. Wat te denken van 'koning' Benny Rodrigues? Onwijs tof dat hij de Winkel van Sinkel met een exclusieve afro & latin set op zijn kop komt zetten. Franky Rizardo, deze knappe jongen verovert langzaam aan de wereld met zijn Defected stijl en door zijn looks wordt het dringen voor de DJ booth. Geliefd in Utrecht en omstreken is Jasper Clash, vaste resident en altijd dikke trommel sets, perfect voor Latin Lovers! Bryan Dalton bracht onlangs de track 'Rise' uit op het Latin Lovers Records label en mag daarom zijn debuut maken deze avond. Leuk! Live vocals komen via de gouden stembanden van MC Stanford. 

LADYTICKETS & VOORVERKOOP
Speciaal voor de dames heeft Latin Lovers voor deze editie Ladytickets beschikbaar. De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via latinlovers.nl en kosten 17,50 per stuk. Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 10,- en zijn te bestellen via latinlovers.nl


Advertentie
Party Tips