Agenda

LatinVillage Festival

LatinVillage Festival
Info:
Datum: zondag 27 juni 2010
Organisatie: A Venue Entertainment
Locatie: Spaarnwoude (Deelplan Houtrak)
Plaats: Halfweg - Nederland
Stijlen: Eclectic, Funk, Hiphop, House, Latin
Aanvang: 11:00
Einde: 23:00
Voorverkoop: € 38,75
Leeftijd: vanaf 18 jaar

 LATIN VILLAGE OP ZONDAG 27 JUNI

Zesde editie met tal van topartiesten

Op zondag 27 juni wordt het prachtige festivalterrein Spaarwoude Houtrak weer omgetoverd tot een zwoele zomerse  plek om te dansen, te chillen en te flaneren! Dan vindt daar namelijk alweer voor de zesde keer het LatinVillage festival plaats.

LatinVilage is na vijf succesvolle edities niet meer uit het festivallandschap weg te denken; ieder jaar komen duizenden bezoekers naar het Latin festival om te genieten van authentieke Latin en moderne Latin dance muziek.  Daarmee is LatinVillage het grootste Latin festival van Europa. En, zeker niet onbelangrijk: het eerste volledige high-heel-proof festival van Europa. De salsa-schoenen kunnen dus gewoon aan!

Op de komende LatinVillage editie staat weer een hele rits topartiesten uit binnen- en buitenland, die verspreid over zes podia hun Latin-influenced sounds laten horen. Dat kan moderne house zijn, zoals in het geval van Gregor Salto en Benny Rodrigues, die te zien en te horen zijn op de LatinHouse stage. Maar ook traditionele salsa – op de StrictlySalsa stage is grootheid Lalo Rodriguez te horen, de Puertoricaanse topartiest die zelfs Quincy Jones tot zijn fans mag rekenen! Voor diegenen, die willen leren salsadansen, is er zelfs een speciale Salsa workshop en daarnaast zijn er de hele dag dansshows te zien in de salsa-area. Inspiratie genoeg dus om zelf eens een poging te doen om deze sexy dans onder de knie te krijgen!

LatinVillage resident dj D-Rashid staat er om bekend dat hij ieder jaar weer een wervelende show neerzet, met niet alleen zijn eigen opzwepende muziek, maar ook met percussionisten, dansers en capoeira-vechters.  Dit jaar pakte hij nog grootser uit op zijn eigen podium Brutal. Een graag geziene gast op LatinVillage is de Spaanse topproducer en dj Jesse Garcia, die dit jaar de gevoelstemperatuur bij de mainstage ongetwijfeld nog een paar graden omhoog brengt met zijn zwoele sounds. Ook zijn landgenoot David Penn, geroemd om zijn funky,soulfulle en jazzy producties, zal achter de decks van de LatinHouse stage schuiven.

Naast latinhouse en traditionele Latin muziek is er ook ruimte voor spannende nieuwe muziekstromingen, feestelijke Braziliaanse muziek en supereclectische dance! De complete line-up per podium is te bekijken op de site van LatinVillage. Op die site zijn ook foto’s van voorgaande edities te bekijken, is alle nuttige informatie over LatinVillage 2010 te vinden en kunnen uiteraard ook de kaarten voor het festival aangeschaft worden!


Advertentie
Party Tips