Agenda

Legacy Festival

Legacy Festival
Info:
Datum: zaterdag 20 juni 2015
Organisatie: Bonzai
Locatie: Recreatiedomein Zilvermeer
Plaats: Mol - Belgie
Stijlen: 00s, 90s, Eurodance, Oldschool, Progressive, Techhouse, Techno, Trance
Aanvang: 13:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 38,00
Deurprijs: € 45,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
90\'s Dance: Sash (Live act)
  Regi
  2 Fabiola
 
Back 2 Basicz: Dave Lambert
  Philip
  Sandy
  Marko
  Jean Delaru
 
Kings of Retro: Yves Deruyter
  Bountyhunter
  Franky Kloeck
  Bonzai All Stars (Live act)
  Phi-Phi
  DJ Ghost
 
Tekno Beach: CJ Bolland
  Felix Da Housecat
  Ken Ishii
  Jan van Biesen
  Zolex
  Steve Cop

Na een fantastische start vorig jaar, strijkt Legacy Festival ook dit jaar weer neer aan het prachtige strand van het Zilvermeer in Mol. Deze wondermooie locatie wordt opnieuw de setting voor de ‘creme de la creme’ van Europa’s favoriete artiesten van vroeger en nu. Er worden 5 stages opgetrokken met op elk van hen muziek van de voorbije 4 decennia. Ieder podium vertegenwoordigt een ander genre. In totaal treden meer dan 50 artiesten aan met daarbij een heleboel grote headliners als Regi, SASH!, 2 Fabiola, Bonzai All Stars, Ken Ishii, Felix Da Housecat, Dave Lambert, ...

 

Legacy Festival is een dag-festival dat om 13u00 begint en om 24u. eindigt. Een festival aan het water tussen het groen, met de voeten in het zand voor het ultieme vakantie / festival gevoel. Wie wenst kan er een echte vakantie van maken en één of meerdere nachten op de aangrenzende camping verblijven. Legacy onderscheidt zich van de vele festivals ter wereld, door het intieme en persoonlijke karakter en het Zilvermeerse strand ondersteunt die filosofie perfect.

 

De reacties na de editie van vorig jaar waren fenomenaal dus hier is iedereen’s kans om zich opnieuw te wentelen in de sounds van hun jeugd. Die sounds  zullen hen worden gebracht door een overweldigende line-up van meer dan 50 artiesten op 5 stages. Iedereen kan opnieuw rekenen op een uiterst kwalitatieve invulling zowel op muzikaal als productioneel niveau.

 


Advertentie
Party Tips