Agenda

Legacy festival

Legacy festival
Info:
Datum: zaterdag 18 juni 2016
Organisatie: Bonzai
Locatie: Recreatiedomein Zilvermeer
Plaats: Mol - Belgie
Stijlen: 00s, 90s, Club, Early Rave, House, Techno, Trance
Aanvang: 12:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 39,00
Deurprijs: € 45,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
90\'s Clubbing: Sven van Hees
  Dave Lambert
  Nico Parisi
  Jaydee
  DJ Jean
  Marko
  Airwave
 
Kings of Retro: Yves Deruyter
  Bountyhunter
  Franky Jones
  Franky Jones
  Bonzai All Stars (Live act)
  DJ Ghost
  Jan Vervloet
 
Main Stage: Pat Krimson
  Milk Inc (Live act)
  Peter Luts
  Sylver
  F.R.A.N.K.
  Robert Abigail
 
Techno Beach hosted by LINK: The Advent
  Marco Bailey
  CJ Bolland
  Joey Beltram
  Pierre
  Zolex
  Steve Cop

Na het grote succes vorig jaar met meer dan 10.000 bezoekers, strijkt Legacy Festival ook dit jaar weer neer aan het prachtige strand van het Zilvermeer in Mol. Deze wondermooie locatie blijft de perfecte setting voor de ‘creme de la creme’ van Europa’s favoriete artiesten van vroeger en nu. Er worden 4 volwaardige  stages opgetrokken waarbij ieder podium een ander genre binnen de dance muziek vertegenwoordigt. In totaal treden een 40-tal artiesten aan met daarbij een heleboel grote headliners als Sylver, Milk Inc, Pat Krimson, Bonzai All Stars, Marco Bailey, Sven van Hees, Dave Lambert, ...

 

Legacy Festival blijft een dag-festival dat om 13u00 begint en om 24u. eindigt. Een festival waar je met de voeten in het zand kan genieten van de beste sounds voor het ultieme vakantie / festival gevoel. En dat aan het water en tussen het groen en hopelijk met een flinke streep zon net als de vorige jaren. Wie wenst kan er een echte vakantie van maken en één of meerdere nachten op de aangrenzende camping verblijven. Naast de open air stages, wordt ook gezorgd voor tenten waar je even kan schuilen, mocht dat nodig blijken. Legacy onderscheidt zich van de vele festivals ter wereld, door het intieme en persoonlijke karakter en het Zilvermeerse strand leent zich daar perfect voor.

De reacties op de editie van vorig jaar waren opnieuw fenomenaal en overtroffen die van de eerste editie nog meer. Dus hier is iedereens kans om zich opnieuw te komen wentelen in de sounds van hun jeugd. Die sounds  zullen worden gebracht door een overweldigende line-up van meer dan 40 artiesten op 4 stages. Je kan opnieuw rekenen op een uiterst kwalitatieve invulling zowel op muzikaal als productioneel vlak.

Op de ‘Main Stage’ gaan we voornamelijk terug naar de jaren ’90 met verschillende main stream live-acts en dj’s. Als je het op de radio hebt gehoord, zal het hier worden gedraaid. Live-werk komt er van Milk Inc en Sylver die voor hun grote reunie tour ook op Legacy neerstrijken. Daarnaast nog een heleboel dj’s als Pat Krimson, Peter Luts en DJ Wout.

Op de ‘Kings of Retro’ stage komen de ‘usual suspects’ aan bod. Die namen die jaren lang het mooie weer maakten in de Belgische clubs en de internationale dance-charts. Absolute headliners hier zijn de drijvende krachten achter het Bonzai imperium: Bonzai All Stars, tevens headliners op massa events als Back to the ‘90’s en Tomorrowland. Daarnaast nog veel meer toppers als Yves Deruyter, DJ Ghost, Da Hool en vele anderen.

De ‘Techno Beach’ wordt dit jaar overgenomen door het Luikse LINK festival dat er een aantal schitterende events heeft opzitten met namen als Depeche Mode, Sven Väth, Chris Liebing, ... Voor Legacy grijpen ze terug naar die namen die al vanaf de jaren ’90 het betere techno werk afleveren en tot op vandaag meer dan relevant blijven. Te beginnen met onze eigen nationale trotsen Marco Bailey en CJ Bolland maar ook buitenlandse toppers als The Advent en Joey Beltram.

Op de ‘90’s Clubbing’ stage verwelkomen we dj’s die kwalitatieve top nummers brengen uit de jaren ’90 met een knipoog naar de jaren ’00. De meesters op deze stage zijn onder meer Dave Lambert, Marko de la Rocca, Jaydee, ...  Classy people on a classy beach!

Er zal gezorgd worden voor zoveel mogelijk comfort met extra aandacht voor de aankleding en decoratie. En er wordt ook aan de voetbalfans gedacht want er komt een groot scherm waarop de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Ierland live zal te volgen zijn.

 

Legacy Festival kan enkel worden betreden als je ouder bent dan 18 en er worden geen uitzonderingen gemaakt  ( ook niet als je begeleid bent door een volwassene).

 

Legacy Festival, get ready to relive Belgium’s electronic music legacy!


Advertentie
Party Tips