Agenda

Legacy Festival

Legacy Festival
Info:
Datum: zaterdag 17 juni 2017
Organisatie: Bonzai
Locatie: Recreatiedomein Zilvermeer
Plaats: Mol - Belgie
Stijlen: 00s, 80s, 90s, Acid, Classics, Club, Dirty House, House, Progressive, Techno, Trance
Aanvang: 13:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 39,00
Deurprijs: € 49,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
25 Years Bonzai: Yves Deruyter
  Bountyhunter
  Westbam
  Franky Kloeck
  Bonzai All Stars (Live act)
  DJ Ghost
  Jan Vervloet
 
90\'s Clubbing: Dave Lambert
  Nico Parisi
  Marko
  Phi-Phi
  Airwave
 
Main Stage: Pat Krimson
  Wout
  F.R.A.N.K.
  Licious
  Lasgo
  Sven Lanvin
  Sash (Live act)
  2 Fabiola (Live act)
 
Techno Beach Stage: CJ Bolland
  Miss Djax
  Oliver Lieb
  Franky Jones
  Hardfloor (Live act)
  Steve Cop
  TC Brain
  Dave Davis

Op drie jaar tijd wist Legacy Festival zich te ontpoppen tot één van België’s meest geliefde party concepten en het Legacy team is vast van plan er voor te zorgen dat het festival een vaste waarde op de zomerkalender blijft. 

 

Gelegen op het idyllische, ronde strand van het Zilvermeer in Mol, beschikt Legacy Fetival alvast over de perfecte setting. Het is één van de weinige plaatsen waar je kan dansen met de voeten in het zand met zicht op een prachtig meer en de natuur.

 

Op de verschillende stages vind je een breed gamma aan stijlen die bijna 4 decennia muziek coveren. Naar goede gewoonte hebben ze een heel reeks wereldbekende dj’s en live-acts gestrikt zodat je helemaal los kan gaan, de hele dag lang tot in de nachtelijke uren. Bovendien hebben ze dit jaar meer internationale artiesten gebookt dan ooit tevoren!

Op de  main stage verwelkomen ze de Duitse DJ Sash! van hits als ‘Encore Une Fois’ en ‘Ecuador’, naast Belgische top acts als 2 Fabiola, Lasgo & Wout feat. Linda en publiekslievelingen als Pat Krimson, Sven Lanvin, DJ Licious en vele anderen.

 

Legacy Festival luidt ook de festiviteiten in rond de 25ste verjaardag van België’s meest legendarische trance label ooit, Bonzai Records. Dit wordt het eerste festival, voor hun dubbele viering op beide weekends van Tomorrowland, waarop ze hun kwart eeuw in dance music gaan vieren. Zij hebben daarvoor ook enkele buitenlandse gasten uitgenodigd als Westbam en Talla 2XLC, naast uiteraard hun eigen hoogvliegers als de Bonzai All Stars, Yves Deruyter en meer.

 

Op de  ‘90’s Clubbing Stage voert Jam El Mar van de vroegere Jam & Spoon formatie de line-up aan. Hij krijgt het gezelschap van zijn Duitse collega Taucher en namen als Airwave, Phi Phi, Dave Lambert en meer. Zij zullen jullie de allerbeste club tracks van de jaren ’90 serveren.

 

De vierde stage is de Techno Stage waar de Nederlandse ‘leading lady’ in techno en acid, Miss Djax, vervoegd wordt door de Duitse acts van Hardfloor en Oliver Lieb. Belgische toppers als CJ Bolland en Franky Jones zullen er eveneens het beste van zichzelf geven.

 

MC’s Pyro en Reign zullen alle stages op de juiste momenten naar hogere regionen brengen. Het enige wat jullie moeten doen is dansen, dansen, dansen en genieten zoveel als je maar kan. We hopen je op de dansvloer te ontmoeten! 


Advertentie
Party Tips