Agenda

LOLLIPOP

LOLLIPOP
Info:
Datum: vrijdag 20 april 2012
Organisatie: Mother Music
Locatie: Panama
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Disco, Hiphop, R&B, Urban
Aanvang: 23:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Hipster Panic & KOPPIG!: Flava
  Rob Black
  Weslo
  F Super
 
LOLLIPOP: Don Diablo
  Hitmeister D
  When Harry Met Sally
  Quinten 909
  Donagrandi
In de openingsmaand van het spiksplinter nieuwe Panama wordt er een evenzo nieuwe club avond gepresenteerd op vrijdag 20 April. Zoet als suiker en Poppy als Prince wervelt deze avond om je heen als een beleving zoals je dat niet vaak meer meemaakt in de Nederlandse clubscene.
Twee zalen met de meest te gekke DJ Line up en entertainment zorgen er voor dat je aan het eind van de nacht moe maar voldaan en met een zoetzalige glimlach op je gezicht de Panama zult verlaten.
In de Main area hebben we niemand minder dan Rockstar DJ en Enfant Terrible DON DIABLO voor je weten te strikken!!! Niet al te vaak meer te zien op de Nederlandse podia vanwege het simpele feit dat deze hipster de hele wereld over reist om zijn evangelie te verspreiden.
Hij wordt in deze zaal bijgestaan door Neerlands meest sexy DJ ‘met snor’ – When Harry Met Sally, Koning van de DiscoTech – Quinten 909,
MonsterMixer Hitmeister D, Dutch Daft Punkers – The Voyagers en Mr. Hardpop himself – Donagrandi..

Alsof het allemaal nog niet genoeg is wordt de 2e area gehost door niet 1 maar 2 organisaties; ‘Hipster Panic’ van de allerheetste upcoming DJ Rob Black en het alom gevierde rondreizend circus ‘KOPPIG!’. Deze 2 organisaties samen zorgen voor een zwetende mix van de beste Hiphop, RnB, Pop, Glitch, Dub en al die andere shit waar we van weten dat je er hard op gaat!
Line up voor deze zaal is eigenlijk gewoon Main stage waardig :
FS Green, Flava, Weslo, Rob Black, Ivanovic en MC F Super zorgen er voor dat suiker van de muren druipt in deze zaal!

Deze eerste editie pakken we dus serieus uit en niet alleen met deze fantastische line up..nieuwsgierig? Kom checken en laat je overweldigen op deze te gekke nieuwe clubnacht in Panama!

In het kort:
LOLLIPOP
Vrijdag 20 April
PANAMA
Oostelijke Handelskade 04
23:00 – 04:00
vvk €10,- deur €15,-

We zien je daar!
X
Lollipop Crew


Advertentie
Party Tips