Agenda

Major League - Camo & Krooked

Major League - Camo & Krooked
Info:
Datum: vrijdag 4 april 2014
Organisatie: Elementz D&B
Locatie: Melkweg
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 19,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Het bekendste drum ’n bass feest van Nederland Major League maakt altijd indruk met hun line-ups. Op 4 april hebben zij het weer voor elkaar! Niemand minder dan Camo & Krooked presenteren hun nieuwe album Zeitgeist. We kunnen niet wachten.

Het Oostenrijkse duo Camo & Krooked is uitgegroeid tot een van de grootste drum 'n bass artiesten in Europa. Ze werken samen sinds 2007 en werden al snel gesteund door het prominente label Hospital waar ze sindsdien furore maken. Ze hebben zo ongeveer iedere prijs gewonnen die er te winnen valt met hun unieke drum ’n bass sound met sterke invloeden van dubstep, hiphop en house. In 2012 waren ze voor het laatst te zien op een uitverkochte Major League in de Melkweg.

Met hun nieuwe album en exclusieve Zeitgeist tour verleggen Camo & Krooked opnieuw hun grenzen. Het is een album dat perfect is voor een luie zondag. Tegelijkertijd blijft geen dansvloer heel tijdens hun Zeitgeist tour die door heel Amerika en Europa trekt. Juist deze explosieve mix levert ze een grote en loyale fanbase op. Camo & Krooked in de Melkweg is een unieke kans om dit duo van dichtbij in actie te zien. Speciaal voor deze editie host MC Youthstar hun optreden.

En er is veel meer! De Nieuw-Zeelandse act State of Mind is aan het touren voor het nieuwe Eat the Rich album. De perfecte aanvulling op Camo & Krooked. Het duo June Miller heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest vernieuwende acts met hun moddervette producties en dj sets. De nieuwkomers T & Sugah maken hun debut op Major League, hold tight. Pamb & Harsh maken deze editie compleet samen met resident MC Swift.


Advertentie
Party Tips