Agenda

Major League presents RAM The Hague

Major League presents RAM The Hague
Info:
Datum: zaterdag 15 november 2014
Organisatie: Elementz D&B
Locatie: Paard van Troje
Plaats: Den Haag - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 13,50

Het bekendste drum 'n bass feest van Nederland Major League weet altijd voor de dag (of eerder nacht) te komen met een indrukwekkende line-up! Op zaterdag 15 november hebben zij het weer voor elkaar met Andy C, DC Breaks, Frankee, Culture Shock, June Miller, Pamb & Harsh en MC's Dapper & Swift.

Ram Records is een van de meest toonaangevende drum 'n bass labels ter wereld en wordt geleid door Andy C. De eerste release op Ram Records van Andy C komt uit 1992 (!), toen jungle, hardcore rave en drum 'n bass nog hand in hand gingen. Meer dan twintig jaar later zijn de invloeden uit deze periode weer helemaal terug. Andy C heeft niet alleen een talent voor muziek maken, maar ook voor het lanceren van nieuwe artiesten. Ram werkte samen met onder meer Noisia, Chase & Status, Loadstar en tientallen andere producers. Niet alleen het label, maar ook de Ram avonden die ooit gestart zijn in de Londense club The End zijn legendarisch. Sindsdien tourt Ram de wereld rond met een showcase van artiesten uit eigen stal.

Andy C heeft meer drum 'n bass dj prijzen gewonnen dan wie dan ook. Hij was een van de eersten die met 3 draaitafels draaide en staat al jarenlang aan de top met zijn onwaarschijnlijke skills. Tijdens RAM The Hague draait hij samen met een selectie van zijn favoriete artiesten waaronder DC Breaks, Frankee en Culture Shock. Van eigen bodem mag natuurlijk June Miller - een van de grote talenten van Ram op dit moment - niet ontbreken. Support is er van Major League residents Pamb & Harsh en MC's Dapper & Swift.

Op 15 november bundelen Major League en Ram hun krachten om in Den Haag een onuitwisbare indruk achter te laten!

Line-up Major League 15 november 2014:
Andy C (Ram Records, UK)
DC Breaks (Ram Records, UK)
Frankee (Ram Records, UK)
Culture Shock (Ram Records, UK)
June Miller (Ram Records, NL)
Pamb & Harsh (Major League, NL)
Hosted by MC's Swift & Dapper

Presale: €13,50 (excl. servicekosten)
Door: € 15 (excl. servicekosten)

E-tickets: www.majorleague-dnb.com/tickets, www.paard.nl of www.ticketservice.nl
Tickets, oa: Plato (Leiden, Utrecht, Groningen, Zwolle), VVV (Den Haag, Rotterdam, Eindhoven), Velvet Music (Rotterdam, Delft), Uitburo (Den Haag, Amsterdam)

www.majorleague-dnb.com | www.facebook.com/majorleaguednb | www.paard.nl


Advertentie
Party Tips