Agenda

Major League presents UKF

Major League presents UKF
Info:
Datum: vrijdag 6 december 2013
Organisatie: Elementz D&B
Locatie: Melkweg
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 19,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Major League en UKF bundelen krachten op 6 december in de Melkweg in Amsterdam. Maak je klaar voor een van de tofste feesten van het jaar.

In 2013 werkte Major League samen met een aantal van de beste drum 'n bass labels en artiesten ter wereld. Vroeg in het jaar liet de Andy C Alive tour de fans achter in extase. In de zomer vierde Major League 15 jaar Virus met de hele crew in Amsterdam. In oktober verkocht Friction's Shogun Audio de Melkweg uit samen met superact Pendulum, om er maar een paar te noemen. Om dit jaar in stijl af te sluiten, heeft Major League UKF uitgenodigd om neer te dalen in Amsterdam.

Met meer dan 1,2 miljoen abonnees en bijna 400 miljoen bekeken nummers is UKF Drum 'n Bass het meest invloedrijke kanaal voor drum 'n bass op Youtube. Het kanaal is slechts 4 jaar geleden begon in de dance hoofdstad van de wereld, London. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste bronnen voor nieuwe drum 'n bass en andere elektronische muziek. Met een snel groeiende schare fans heeft UKF haar activiteiten uitgebreid naar mixes, live shows en evenementen over de hele wereld. Major League en UKF bundelen op 6 december voor de eerste keer de krachten in de Melkweg in Amsterdam.

Wat te verwachten? Een van de tofste feesten van het jaar. Uit London wordt Virus labelbaas en originele techstepper Ed Rush ingevlogen, bekend om zijn unieke sound en mixing skills. Hij zal het podium delen met het wonderkind van Technique Recordings, Tantrum Desire. Ook van de partij is Culture Shock die grote impact heeft gemaakt met zijn muziek op Ram Records. Van eigen bodem zijn er dj sets van June Miller, Nymfo en residents Pamb & Harsh.

Line-up Major League 6 december 2013:
Ed Rush (Virus Recordings, UK)
Culture Shock (Ram Records, UK)
Tantrum Desire (Technique Recordings, UK)
June Miller (Ram Records, NL)
Nymfo (Commercial Suicide, NL)
Pamb & Harsh (Major League, NL)
MC's Swift & Dapper (Major League, NL)

Voorverkoop: €19,- (inclusief lidmaatschap) / €17 voor leden
Deur: € 20,- (inclusief lidmaatschap) / €18 voor leden
E-tickets: www.majorleague-dnb.com/tickets of www.ticketservice.nl (0900 300 1250)
Tickets: Amsterdam Uitburo, Concerto Amsterdam (020-6235228), Pico Records Amsterdam (020-691 23 85)

www.majorleague-dnb.com | www.facebook.com/majorleaguednb | www.melkweg.nl


Advertentie
Party Tips