Agenda

Major League - Summer of '13

Major League - Summer of '13
Info:
Datum: vrijdag 26 juli 2013
Organisatie: Elementz D&B
Locatie: Melkweg
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 17,00
Deurprijs: € 18,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar


De zomer van ‘13 is begonnen en Major League Drum 'n Bass is er klaar voor. Deze keer weer met een line up om je vingers bij af te likken. Twee van Nederlands' grootste talenten staan zij aan zij met zwaargewichten uit de UK. Ook de Major League crew zelf is op 26 juli weer op het podium van de Melkweg te vinden.

Major League heeft er een traditie van gemaakt om hartje zomer een dikke party in de Melkweg te geven. Engelsen weten de weg naar Major League al jaren te vinden, in de zomer komen toeristen uit alle delen van Europa naar Amsterdam voor een avond met uitsluitend drums en bassen. En zeker voor deze editie met drum ’n bass pioniers Aphrodite en Drumsound & Bassline Smith samen met June Miller en Maduk, jonge talenten met een gigantische wereldwijde online fanbase.

De residents van Major League dj's Pamb & Harsh en mc's Dart & Swift zijn inmiddels ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse drum 'n bass scene. Al meer dan 15 jaar zetten zij zich in voor de uit Engeland overgewaaide muziek stroming. Niet alleen als artiest en organisator van de Major League feesten, maar ook via muziek distributie en labels. Op 26 juli laten ze horen waarom ze al jaren te vinden zijn in clubs in binnen- en buitenland.

Line-up Major League 26 juli 2013:
Aphrodite (Urban Takeover, UK)
Drumsound & Bassline Smith (Technique Recordings, UK)
June Miller (Ram Records, NL)
Maduk (Viper Recordings, NL)
Pamb & Harsh (Major League, NL)
MC’s Dart & Swift (Major League, NL)

Voorverkoop: €19,- (inclusief lidmaatschap!) / €17 voor leden
Deur: € 20,- (inclusief lidmaatschap!) / €18 voor leden

E-tickets: www.majorleague-dnb.com/tickets of www.ticketservice.nl (0900 300 1250)

Tickets: Alle Free Record Shops, Amsterdam Uitburo, Concerto Amsterdam (020-6235228), Pico Records Amsterdam (020-691 23 85)

www.majorleague-dnb.com | www.facebook.com/majorleaguednb | www.melkweg.nl


Advertentie
Party Tips