Agenda

Major League - Virus 15 years

Major League - Virus 15 years
Info:
Datum: vrijdag 7 juni 2013
Organisatie: Elementz D&B
Locatie: Melkweg
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 19,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Virus Recordings bestaat 15 jaar en viert dit met wie anders dan Major League Drum 'n Bass. Op het programma staan onder andere Ed Rush & Optical, Audio en Optiv & BTK. Na de RAM showcase in februari lijkt het er op dat dit opnieuw een Major League editie wordt om te onthouden.

Afgelopen 15 jaar was Virus verantwoordelijk voor de diepste en meest funky muziek en heeft de grenzen van drum 'n bass opgerekt als geen enkel ander label. Virus Recordings werd in 1998 opgericht door Ed Rush & Optical, het begin van een nieuwe richting in drum 'n bass. Hun techstep en neurofunk releases maakte onmiddellijk een enorme impact op de muziekscene. In de jaren daarna kwamen invloedrijke artiesten als Fierce, Bad Company, Matrix en MC Ryme Tyme bij de Virus crew, samen met Ed Rush & Optical. De rest is geschiedenis.

Major League en Virus zijn geen onbekenden van elkaar. Ed Rush en Optical staan al vanaf de eerste dag op Major League feesten en in mei 2003 heeft Major League de hele Virus uitgenodigd om de wereldwijde release van hun Dr Shade album te promoten. Om 15 jaar topnotch drum 'n bass vieren heeft Major League de hele Virus crew opnieuw uitgenodigd. Voor de eerste keer zullen ze het podium delen op Major League in de Melkweg in Amsterdam om te feesten als nooit tevoren. Don't miss out.

Meer info op www.facebook.com/MajorLeagueDNB en www.majorleague-dnb.com.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.majorleague-dnb.com/ticketsAdvertentie
Party Tips