Agenda

Major League

Major League
Info:
Datum: vrijdag 5 augustus 2011
Organisatie: Elementz D&B
Locatie: Melkweg
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 17,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Major League pakt deze zomer flink uit. Begin juni zette Nederlands grootste Drum ’n Bass feest de hoofdstad op z’n kop met DJ sets van onder andere Pendulum en Lenzman. Op 5 augustus zijn ze terug in de Melkweg. De line ups van Major League staan bekend om mix van Drum ’n Bass stijlen. Wat kunnen we deze keer verwachten? Zo te zien heel veel feest!
 
De bekendste gast van de avond is publieksfavoriet nummer 1: DJ Aphrodite. Wie hem eerder heeft zien optreden, weet waarom hij overal ter wereld draait. Met deze Engelse DJ achter de knoppen kan niemand stil blijven staan. Ready or not! 
Maar er is meer. Het is alweer een jaar geleden dat Drumsound & Bassline Smith te gast waren in de Melkweg. Door de Engelse partysound die zij toen lieten horen ging het dak eraf. In augustus zijn ze op verzoek van heel veel fans terug op Major League.
 
Zoals we gewend zijn van dit Drum ’n Bass feest is ook de top van de Nederlandse scene van de partij. Door deze mix van DJ’s en stijlen trekt Major League al 10 jaar lang volle zalen in binnen- en buitenland. Op 5 augustus laten Black Sun Empire, de uit Oekraïne afkomstige Limewax en het talent Proxima horen waarom ze ieder weekend door heel Europa draaien met hun unieke sounds. 
Major League residents Pamb & Harsh maken de lineup compleet. De host van deze avond is niemand minder dan MC Dapper. No doubt, Drum ’n Bass is alive and kicking!
 
Meer informatie over de artiesten en Major League is te vinden op de website www.majorleague-dnb.com. Kaarten zijn onder meer te koop via Ticketservice, Easyticket en het Amsterdams Uitburo.
 
Line up Major League 5 augustus 2011
Aphrodite (Urban Takeover, UK)
Drumsound & Bassline Smith (Technique Recordings, UK)
Black Sun Empire (BSE Recordings, NL)
Limewax (Freak Recordings, UKR)
Proxima (SGN:LTD, NL)
Pamb & Harsh (Major League, NL)
MC Dapper
 
www.majorleague-dnb.com

Advertentie
Party Tips