Agenda

Meet the Streets festival - 5 year anniversary

Meet the Streets festival - 5 year anniversary
Info:
Datum: zaterdag 6 maart 2010
Organisatie: So Solid events
Locatie: Maassilo
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: 2step, Club, Drum & Bass, Dubstep, Eclectic, Electrohouse, Funk, Garage, Hip Hop House, Hiphop, House, Latin, Oldschool, Pop, R&B, Soul, Urban
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Meet the Streets viert 5 jarig bestaan met een Festival!

Wat is nou de beste manier om het 5-jarige bestaan van Meet the Streets te vieren? Juist ja, door HARD terug te komen met een festival op de plek waar het ooit allemaal is begonnen: de Maassilo in Rotterdam.
 
In 2006 vond het 1e street lifestyle festival van Nederland plaats in de Maassilo. Voor degenen die hierbij waren is de herinnering legendarisch! Het was dé plek waar je met je een gerust hart met je sneakers en petje naar binnen kon. Sterker nog, iedereen had 3 paar sneakers mee om ze te laten pimpen! Het was dé plek waar de live acts losser dan los gingen en waar menig artiest voor het eerst heeft gecrowdsurft! Het Meet the Streets festival was dé spot waar je kon chillen en tegelijkertijd los kon gaan! Of het nou op hakken was of op sneakers, het was een dag om nooit meer te vergeten.
 
Na 4 jaar vol met feestjes en stages op grote festivals is het hoog tijd om weer eens diep terug te duiken in de oude doos! Het resultaat is, in samenwerking met het Urban Culture Podium, een nieuw Meet the Streets Festival. Op 6 maart gaan wij je geheugen weer helemaal opfrissen door middel van dikke live acts, lekkere djsets , leuke shops, strakke dansshows en de beste live painters en visuele kunstenaars. Alle artiesten van de afgelopen 5 jaar zullen aanwezig zijn on stage of in de crowd. Het wordt een feest om niet meer te vergeten.
 
Zoals jullie je allemaal nog wel kunnen herinneren is er een online voting geweest waarbij je kon stemmen op je favoriete line-up. De uitslag is kort en krachtig! Hiphop en Eclectic House rules, dus dat ga jij zeker tegenkomen op  het festival! Met live optredens van Dio, Flinke Namen, Winne en Jayh en vette djsets van o. a  Willy Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig), The Partysquad, The Flexican, Quintino, Real el Canario en D-Rashid. Dansers van de Freaky Street Glow en acts van diverse “So You Think You Can Dance” bekenden gaan het dak er gegarandeerd afblazen! Wil je op de hoogte blijven? Check dan www.meetthestreets.nl.
 
Wie jarig is trakteert. Met een zeer lage festivalprijs van maar €15,00 zullen we je de hele nacht vermaken! Met fenomenale djsets, live acts, randprogrammering, dansacts en shops zullen we je met een zeer voldaan gevoel en weer een legendarische herinnering rijker weer naar huis sturen!
 
Meet the Streets is er voor JULLIE! Houd de site www.meetthestreets.nl in de gaten voor verdere ontwikkelingen!
 
 

 
LINE-UP:
 
Main:
Live: Dio
Live: Winne
Live: Jayh
Live: Flinke Namen
Off The Wall
The Partysquad
The Flexican
Melody Kane (UK)
DEF b2b Danny Delgado
Sepehr
Crowdhyper Mick Swagger
 
Area 2:
Quintino
Willie Wartaal
D-Rashid
Jeremaine S
Mirwais
Stefan Vilijn en Domingoss
MC Bizzey
 
Area 3 Lifestyle: Bazar
Fashion
Lifestyle
Streetart
Beauty
Live shows
Dance battles
Shopping
 
Basement:
Henzel & Disco Nova
Filthy Jerks
Dj Dash

Kaarten a € 15,00 zijn verkrijgbaar via www.meetthestreets.nl, bij alle Free Record Shops en de grotere postkantoren.
 
Check onze website www.meetthestreets.nl en volg ons overal online:

Advertentie
Party Tips