Agenda

Meet the Streets

Meet the Streets
Info:
Datum: donderdag 1 januari 1970
Organisatie: So Solid events
Locatie: Hooizolder
Plaats: Westkapelle - Nederland
Stijlen: 2step, Dubstep, Eclectic, Garage, Hip Hop House, Hiphop, House, Minimal
Aanvang: 23:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Na een dik uitverkochte Maassilo editie, nu voor het eerst in de Hooizolder! 

Schrap alles wat er voor het aankomende pinksterweekend in je agenda staat want  je moet op zondag 23 mei zeker naar de allereerste Meet the Streets editie komen in de Hooizolder.  Westkapelle zal niet langer meer hetzelfde zijn nadat Meet the Streets hier gerockt heeft, dus zorg dat je hier bij bent.

Al vijf jaar lang verrassen en verbazen wij heel Nederland met onze party’s en festivals en nu is het hoog tijd om Westkapelle eens een flinke dosis Meet the Streets toe te dienen. 

Je kunt je klaar gaan maken voor een  verse lading Hiphop, R&B, Dancehall en Dirty House. De Hooizolder zal op deze zondag helemaal in de ban zijn van de eclectische koning Real El Canario, Danny Delgado met zijn Caribische flavour, de altijd verrassende dj Sepher en onze nieuwe held Dj Dash . MC Bizzey zal deze editie hosten en samen met de dj’s en de vaste Meet the Streets dansers ‘Freaky Street Glow’ de zaal keihard laten rocken. 

We beloven jullie een nacht waarop je amper stil kunt staan! En met de leukste crowd en beste muziek is er geen reden meer om thuis op de bank te hangen, dat kan maandag weer. Zet dus op zondag 23 mei met dikke letters Meet the Streets in je agenda. De Hooizolder is AAN! 

Line-up :

Real El Canario 
Sepher
Danny Delgado
DJ Dash

MC Bizzey

Kaarten a € 10,00 zijn verkrijgbaar via www.meetthestreets.nl, www.d-four.nl, bij alle Free Record Shops. 

Check onze website www.meetthestreets.nl en volg ons overal online: 

Meetthestreets.hyves.nl
Meet the Streets Facebook
Twitter.com/meetthestreets


Advertentie
Party Tips