Agenda

Midnight Freaks -Amsterdam Open AIR Preparty-

Midnight Freaks -Amsterdam Open AIR Preparty-
Info:
Datum: vrijdag 3 juni 2011
Organisatie: AIR
Locatie: AIR
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: House
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 15,00

Midnight Freaks gaan op 3 juni weer eens ouderwets uit hun dak in AIR met o.a. Onur Özer 


De Midnight Freaks kijken al maanden uit naar de vooravond van Amsterdam Open Air festival! Ze organiseren namelijk een hele dikke preparty van dit festival om alvast helemaal in de stemming te komen en te proosten op een geweldige dag. Voor de gelegenheid komen hoofdact Onur Özer, resident Limon, De Man Zonder Schaduw en een speciale mystery guest vanuit het Amsterdam Open Air die tot op een bepaald moment geheim zal blijven!

Dat niet alle goede Techno en Tech-house artiesten uit Duitsland komen is nu wel bekend. Maar dat er ook een in het speciaal uit Turkije afkomstig is was de afgelopen jaren wel degelijk nieuws. Hoofdact van de avond, Onur Özer werkt en woont in Istanbul en reist vanuit daar de hele wereld over om te draaien in de mooiste en grootste clubs van de wereld. Hij wordt in de scene gezien als een van de meeste getalenteerde artiesten van dit moment. Eerder dit jaar zette hij Trouw nog compleet op z’n kop, dus dat beloofd wat. De Midnight Freaks zijn zeer vereerd hem te mogen ontvangen op 3 juni!

De Man Zonder Schaduw is resident en mede-oprichter van het beruchte Gasten Zonder Grenzen. Het meest typerende voor zijn muziek is dat een typische eigen stijl heeft; hij mixt techno, house, minimal, progressive en klassieke houseplaten met gemak door elkaar op zijn eigen manier. Op Amsterdam Open Air staat De Man Zonder Schaduw op de FORMAT stage, samen met een aantal andere grote techno helden. 

Niet op het festival, maar wel altijd aanwezig op Midnight Freaks in is resident Limon. Limon is als opper-freak niet weg te denken op deze altijd verrassende en muzikale eerste vrijdag van de maand in AIR. 

De Midnight Freaks streven er naar om de mystery guest vanuit Amsterdam Open Air zo lang mogelijk geheim te houden. Helaas zijn ze hier niet altijd heel erg goed in dus zullen ze de komende dagen hier en daar wel een hint of tip weggeven. Voor degene die niet kunnen wachten tot 3 juni is het dus verstandig om de facebook page en twitter van AIR Amsterdam en Midnight Freaks in de gaten te houden!


Advertentie
Party Tips