Agenda

MyHouse w/ Levon Vincent, Ron Morelli & Rahaan

MyHouse w/ Levon Vincent, Ron Morelli & Rahaan
Info:
Datum: vrijdag 15 mei 2015
Organisatie: MyHouse
Locatie: Nog onbekende locatie
Plaats: Nog onbekend - Nederland
Stijlen: Chicago, Detroit, Funk, Groove, House, Italo, Techno
Aanvang: 22:59
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 17,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Grote Zaal: Levon Vincent
  Ron Morelli
 
Kleine Zaal: Rahaan
Na de fenomenale Detroit-techno van Jeff Mills in de Stadsgehoorzaal, nemen we op 15 mei De Nobel over met het geluid van de stad die nooit slaapt. Gestripte house, acid en techno zonder compromissen van New York originals Levon Vincent en Ron Morelli!

Maar dat is niet alles: want in de tweede zaal klinkt de hele nacht de meest hartelijke disco, soul en house van DJ Rahaan uit Chicago!


ZAAL 1.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Levon Vincent (Official_Page) (Novel Sound)
Ron Morelli (L.I.E.S.)
+ Support: MyHouse

Levon Vincent belichaamt de connectie tussen New York en Berlijn, want zijn muziek is rauw en kaal maar alles behalve leeg. Tijdloos zoals het swingt, schut en ratelt! Onlangs bracht hij - na een wagonlading EP'...s in de afgelopen dertien jaar - eindelijk zijn debuutalbum uit én deelde alle tracks zelf gewoon meteen online. Het is kenmerkend voor Levon Vincent. Eerlijk en consequent! Net als het niveau van zijn eigen muziek is hij als DJ ook al jaren een constante factor en een absolute autoriteit voor de fanatieke fans van diepe, maar dansbare elektronica. Waarom? Dat laat hij op 15 mei in De Nobel vanzelf wel zien. Tot die tijd staan tracks als 'Impressions of a Rainstorm' en 'Man or Mistress' op repeat!

En ook Ron Morelli bewees zich de afgelopen jaren! In 2010 kwam uit het niets en met vernietigende impact: L.I.E.S. Records uit Brooklyn van labelbaas Morelli. Het geluid zo grof als een grindplaat. Zo zette Morelli eigenhandig een nieuwe standaard door de ene na de andere klapper uit te brengen van mannen zoals Delroy Edwards, Florian Kupfer en Voiski. In tegenstelling tot veel anderen is Morelli geen producer, maar een DJ met oog voor kwaliteit en een eigen, onberispelijke selectie. Boven alles: altijd gruwelijk!


ZAAL 2.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DJ Rahaan (Disco Deviance / Stilove4music)

Naast het geweld uit de grote zaal draait Rahaan de gehele nacht de beste disco, soul, grooves en house in de tweede zaal! De veteraan uit Chicago is alweer voor de vierde (!!!!) keer bij ons te gast en dat is niet zonder reden. Weinig DJ's brengen hun publiek zo veel warmte en energie als Rahaan en als de liefde wederzijds is stijgt hij regelmatig boven zichzelf uit. Overtuigend bewijs zijn de infameuze 'Bring the Heat' video en die allerlaatste plaat tijdens de laatste MyHouse in wijlen het LVC. De tweede zaal dus gegarandeerd in goede handen: Rahaan all night long!

Advertentie
Party Tips