Agenda

MyHouse w/ Surgeon, Sadar Bahar, Mark Du Mosh & Deniro

MyHouse w/ Surgeon, Sadar Bahar, Mark Du Mosh & Deniro
Info:
Datum: zaterdag 13 december 2014
Organisatie: MyHouse
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen: Chicago, Club, Detroit, Funk, House, Italo, Soul, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 17,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
De Nobel - de nieuwe Leidse poptempel - opent eindelijk haar deuren.

En bij een tempel horen giganten. Daarom verwelkomen we voor de eerste editie van MyHouse in De Nobel met gepaste trots twee absolute grootheden: Surgeon en Sadar Bahar!

Zaterdag 13 december hoor je de allerbeste techno, house én disco. Al helemaal omdat Surgeon en Sadar Bahar worden bijgestaan door Deniro en all-time favoriet Mark du Mosch!


ZAAL 1. TECHNO & HOUSE
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Surgeon (Counterbalance, Dynamic Tension - UK)
Mark du Mosch (Dekmantel, Tape Records Amsterdam)
Deniro (Tape Records Amsterdam)...

Anthony Child a.k.a. Surgeon draait al sinds de jaren 90 mee en is onbetwistbaar een van de meest prominente techno-artiesten in de geschiedenis van het genre. Zijn muziek, waaronder drie albums op Tresor en een waslijst aan releases op zijn eigen labels, is doorgaans stevig en industrieel maar tegelijkertijd enorm subtiel, ruimtelijk en bovenal muzikaal. Kwaliteiten die ook in zijn DJ-sets naar voren komen. Het talent en vakmanschap van Surgeon staan buiten kijf. Niet voor niets stond hij al vele malen op Awakenings, in de Berghain en had hij in de jaren 90, de absolute hoogtijdagen van de club, drie jaar lang een residency in de Tresor!


ZAAL 2. DISCO - SOUL - HOUSE & RARE GROOVES
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Sadar Bahar (Soul In The Hole, Sounds Familiar - US)
MyHouse

Als tegenhanger voor de genadeloze elektronica van Surgeon en Mark du Mosch draait Sadar Bahar een lange, warme set in de kleine zaal! Over de verzamelaar uit Chicago wordt gezegd dat hij de favoriete DJ van je favoriete DJ is. En zeker als dat 'toevallig' Theo Parrish, Rahaan of een andere specialist is lijkt die kans aannemelijk. Sadar Bahar draait alleen vinyl en kan daarbij putten uit een gigantische verzameling van obscure soul, disco, boogie en rariteiten. Eerder bracht hij dat geluid, rechtstreeks uit de meest stoffige platenwinkels, naar de Trouw Amsterdam, Dekmantel en Lowlands. Niet geheel zonder succes, want overal liet de goedlachse Amerikaan een onuitwisbare indruk achter!


TICKETS
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VVK: € 17 (incl. garderobe)
Deur: € 20

Kaarten (18+) zijn vanaf nu verkrijgbaar via: http://tinyurl.com/ncfu3ta


Tot de 13de!

Advertentie
Party Tips