Agenda

Nachtdienst met Monkey Safari!

Nachtdienst met Monkey Safari!
Info:
Datum: zaterdag 1 februari 2014
Locatie: Club Lux
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Techhouse
Aanvang: 23:00
Voorverkoop: € 9,00
Deurprijs: € 12,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
01:00 - 03:00 : Luna Ludmila
03:00 - 06:00 : Monkey Safari

Facebook event: https://www.facebook.com/events/701564259868453/
Tickets: https://www.yourticketprovider.nl/events/768-nachtdienst-met-monkey-safari/

Dat de 2 broertjes van MONKEY SAFARI wel een feestje kunnen bouwen is algemeen bekend, als eigenaren van de legendarische Charles Bronson Club in Halle zitten ze er midden in en ontkomen ze er niet aan!


Daarnaast demonstreerden ze dit gegeven afgelopen jaar op niet de minste festivals als DGTLA day at the parkFusion Festival en dichterbij huis opKleurenblind!

De 'sound' die ze draaien neemt je overal mee naartoe, van deephouse tot techno, soms diep en melodisch, soms vrolijk en ritmisch, maar ook niet vies van een klappertje op z'n tijd!

Maar goed dat we ze maar liefst 3 uur lang de tijd geven om al deze wegen te bewandelen ;-)!

Support op deze avond komt in eerste geval van Nachtdienst- resident en smooth operator WITJUS. Een man om in de gaten te houden en iemand die altijd garant staat voor een arsenaal aan heerlijke plaatjes!

Tot slot hebben we als kers op dit toch al heerlijke taartje de altijd goedlachse, charmante, publieksfavoriet en kleine vrouwelijke bazin achter de decks LUNA LUDMILA bereid gevonden om het lijstje compleet te maken! Behoeft verder geen introductie, succes verzekert denken wij...Een beste knaap die dit tegenspreekt! :)


Advertentie
Party Tips