Agenda

NYE | Een Zware Dobber

NYE | Een Zware Dobber
Info:
Datum: dinsdag 31 december 2013
Organisatie: Deep Dish chase
Locatie: Kade (opstapplaats)
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: House, Techhouse, Techno
Aanvang: 22:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
House: Olene Kadar
  Nakadia
  Tahko
 
Techno: Mirella Kroes

De ticketverkoop is van start. Early bird tickets kosten € 25,00 en de prijs loopt in stappen op tot € 40,00 per ticket. Daarnaast zijn er groepstickets beschikbaar voor 6 personen. Met een groepsticket betaal je slechts één keer servicekosten en dat scheelt een hoop geld! Met een groepsticket moet je je wel allemaal tegelijk bij de entree melden.

▲▼ // Een Zware Dobber //▲▼

Oud en nieuw, de nacht van het ver van te voren plannen en er vooral niet met z'n allen uitkomen wat we dit jaar weer gaan doen. De nacht van uitverkochte feesten, een overvolle binnenstad en de discussie of we middernacht vieren op het feest of pas na twaalven vertrekken.

Bij Een Zware Dobber is deze keuze aan jou want je kan zowel om 22:00 als om 01:00 aan boord stappen.
Kies je ervoor om voor middernacht aan boord te komen dan geniet je vanaf het water van het vuurwerk boven de stad en het vuurwerk dat vanaf de boot wordt afgestoken. 
Maar natuurlijk ben je ook om 01:00 van harte welkom nadat je met vrienden en familie een toost hebt uitgebracht op het nieuwe jaar.
Hoe dan ook, Een Zware Dobber wordt letterlijk een knaller deze nacht. 

Het feest is binnen maar het schip heeft een royaal buitendek. Kortom een feest dat je niet wil en mag missen.

Stap aan boord van Een Zware Dobber

✔ Vuurwerk
✔ Beukruim (techno)
✔ Deck (house)
✔ Heerlijk chillout ruim
✔ Opstappen om 22:00u en 01:00u


▲▼ // Artiesten //▲▼

HOUSE
Op het binnendeck is er geen mogelijkheid is om stil te staan. Vrolijke melodieuze maar rollende house en techhouse vullen de zaal. Verwacht een mix van internationale artiesten en lokale helden.

♫ NAKADIA (THA) 
Afgelopen zomer leerde wij deze Thaise dame kennen. Ze speelde toen op het podium van 'op bezoek bij Suzanne' bij Graefenthall, ramvol stond het en vet dat het was. Eerder stond ze al op de Loveparade, Sonne Mond Sterne en op verschillende plekken op Ibiza. Daarnaast treed ze in korte tijd op meer dan 15 festivals in NL op. Met haar energie, enthousiasme en voortreffelijke plaatkeuze gaat de zaal keer op keer plat voor haar. Hoog tijd om haar uit te nodigen voor Een Zware Dobber.
♪ www.soundcloud.com/nakadia
ᶠ www.facebook.com/djnakadia

♫ OLENE KADAR [Mo´s Ferry]
Olene kennen wij al langer. Het is alweer een paar jaar terug dat Olene keer op keer voor een uitverkochte Poema zorgde. En dat was niet voor niets want deze man blies de zaal letterlijk omver. Wat een avonden waren dit! Al eerder stond deze man op Lowlands en deze zomer zagen we hem nog op Smeerboel en Chateau Techno en dat was meer dan reden genoeg om deze man met ons mee te laten varen met NYE.
ᶠ www.facebook.com/Kadar.Olene 

♫ QUARTERBACK [Deep Dish Chase]
Met zekerheid de nieuwste act op dit moment, want wij mogen met trots het première optreden van Quarterback aankondigen. Deze vier mannen hebben energie, heel veel energie en dat hoor je terug in hun rollende platen. Hun stijl is niet in een hokje te plaatsen en schiet alle kanten op. Met zekerheid een optreden dat je bij blijft. Een uniek moment, want deze mannen zullen in rap tempo op de grote feesten hun intreden doen.
♪ www.soundcloud.com/qu4rterback
ᶠ www.facebook.com/qu4rterback

♫ TAHKO w/ SAX
...
♪ www.soundcloud.com/tahko
ᶠ www.facebook.com/iamtahko

♫ ...
...
♪ www.soundcloud.com/...
ᶠ www.facebook.com/...

TECHNO
Voor het eerst in de historie van Een Zware Dobber is er een beukruim met pompende techno en natuurlijk een passend geluidssysteem. 

♫ ...
...
♪ www.soundcloud.com/...
ᶠ www.facebook.com/...

♫ DEREK ZWARTS [Liefhebberij]
♪ www.soundcloud.com/derekzwarts
ᶠ www.facebook.com/derekzwarts

♫ ...
...
♪ www.soundcloud.com/...
ᶠ www.facebook.com/...

♫ ...
...
♪ www.soundcloud.com/...
ᶠ www.facebook.com/...

♫ MARKX [Hardnekkig]
♪ www.soundcloud.com/markxdj
ᶠ www.facebook.com/markxdj


Advertentie
Party Tips