Agenda

Ostend Beach Festival

Ostend Beach Festival
Info:
Datum: zaterdag 9 juli 2016
Organisatie: La Nuit Events
Locatie: Klein Strand
Plaats: Oostende - Belgie
Stijlen: Big Room, Club, Dancehall, House, Techhouse, Techno, Urban
Aanvang: 12:00
Einde: 02:00
Voorverkoop: € 39,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
Caf� d\'Anvers: Joris Voorn
  Cheap Charly Men & Rob Low
  Kolsch (Live act)
  Bollen & Fichtner
 
Decadance: Marco Bailey
  Function
  Pierre
  Marcel Fengler
  Nicole Moudaber
  Trixy
 
Lust: Mystique
  TLP
  Madfingaz
  FS Green & MC Fit
 
Main: DiMaro
  Yves V
  Funk D
  Double Pleasure
  Sem Thomasson

Op zaterdag nodigt Ostend Beach op het hoofpodium Dimaro & friends uit. Op deze prachtige open air stage met zicht op zee, verzamelt zich traditiegewijs de grootste crowd met de meeste energie van het weekend. Met namen als Yves V, Dimaro, Lester Williams, Sem Thomasson, ... aan het roer zal dat ook in 2016 niet anders zijn.

 

In de eerste shelter, blijft partner sinds dag één, Decadance trouw op post voor een eerste grootse techno line-up, in samenwerking met Techno Deluxe uit de Krush club. Die wordt aangevoerd door niemand minder dan Marcel Fengler van Berghain faam.  Daarnaast nog twee, internationale zwaargewichten met de Engelse Nicole Moudaber en Amerikaanse Function. Maar uiteraard ook de residents van Deca als Pete Howl, Trixy en A-bat. En talent van eigen bodem met Marco Bailey, Pierre en Dany Rodriguez.

 

De tweede shelter is opnieuw in handen van Café d’Anvers dat, net als vorig jaar, de handen in elkaar slaat met de lokale promoters van Sirkus. Zij wisten internationale gasten als Joris Voorn, Jey Kermis en Kölsch te strikken. Stuk voor stuk artiesten die zowel de club als het wereldwijde dance circuit op hun kop zetten. En dat zullen ze hier zeker en vast ook doen.

 

De urban liefhebbers komen aan hun trekken in ‘The Dome’ waar Lust deze keer de volle support krijgt van de Antwerpse La Gare 27 club.  Verwacht je er aan sexy vibes, een fantastische crowd en muziek, u gebracht door onder meer Studio Brussel boegbeeld en all round enterntainer TLP, B-Kay, Mystique,  Eagl en vele anderen.


Advertentie
Party Tips