Agenda

Ostend Beach Festival

Ostend Beach Festival
Info:
Datum: zondag 10 juli 2016
Organisatie: La Nuit Events
Locatie: Klein Strand
Plaats: Oostende - Belgie
Stijlen: Club, House, Techhouse, Techno, Urban
Aanvang: 12:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 34,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
Decadance/Krush: Green Velvet
  Edu Imbernon
  Yamo
  Seba Lecompte
 
EK2016: Dave Lambert
  Neon
  Makasi
  Les Mecs Eclectics
 
Magazine Club: Ilario Alicante
  Sven Všth
 
The Greatest Switch: CJ Bolland
  Yves Deruyter
  Franky Jones
  Phi-Phi
  Quincy
  Marko
  DJ Ghost
  Jan van Biesen

 

Dit jaar wordt ook zondag een meer dan volwaardige festival-dag met de grootste naam die het festival tot nu toe kende. De open air wordt dit jaar toevertrouwd aan de Franse Magazine club die vorig jaar voor een ongeziene sfeer wist te zorgen in de club-tent. Maar uiteraard krijgt de ‘papa’ van techno, zicht op zee. De stage wordt immers afgesloten door het grootste icoon dat techno ooit heeft gekend in de vorm van Sven Väth, razend populair bij zowel de oude als nieuwe generaties. Hij brengt Ilario Alicante mee van zijn befaamde Cocoon label met daarnaast heel wat Belgisch talent als Amelie Lens, Vision Machine & Fred Hush. Voor underground dance music met een prachtige zonsondergang is dit de ‘place to be’.

 

Een party in Oostende zou niet compleet zijn zonder de mighty Krush club, daarom vormen Krush en Decadance op zondag het perfecte team in de eerste club tent. Het draait er helemaal rond house, al zal ook daar een streepje techno niet ver af zijn. Grote, internationale gast hier is een artiest die van Ostend Beach maar niet genoeg krijgt want dit wordt zijn vierde bezoek. We zouden het ook niet anders willen: welcome back Green Velvet! Hij krijgt internationaal gezelschap van de Engelse Patrick Topping en de Spaanse Edu Imbernon en residents als Yamo en Seba Lecompte.

 

Ook dit jaar is Studio Brussel de radio-partner van Ostend Beach. Op zondag pakken ze dan ook graag uit met hun eigen ‘The Greatest Switch’ stage waar ze net als in het programma zullen uitpakken met de beste ‘classics’ uit het genre. En wie kan die beter selecteren dan hun huis-dj’s Jan van Biesen en Jeroen Delodder. Aangevuld met andere experten in het vak als Franky Jones & CJ Bolland, Yves Deruyter, Phi Phi en Marko de la Rocca.

 

Ostend Beach gelooft ook in onze nationale trots en is er nu al van overtuigd dat we in de finale van Euro 2016 zullen staan. Daarom wordt een volledige stage omgedoopt tot ‘Rode Duivel’ zone met een groots scherm en een 100% Belgische line-up om het feest op gang te brengen en te laten voortduren. Denk aan namen als Dave Lambert, Neon, Makasi en meer.

 


Advertentie
Party Tips