Agenda

Ostend Beach Festival

Ostend Beach Festival
Info:
Datum: vrijdag 12 juli 2013
Organisatie: La Nuit Events
Locatie: Kleine Strand
Plaats: Oostende - België
Stijlen: Electro, House
Aanvang: 16:00
Einde: 02:00
Voorverkoop: € 25,00
Deurprijs: € 35,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
Culture Club Stage: Dr. Lektroluv
  Maxim Lany
  Yellow Claw
  Amine Edge
 
Krush Club House Dome: Mark Knight
  Franky Rizardo
  Red D
  San Soda
  Sam Divine


Twee dagen, vijf podia, meer dan 50 artiesten. Zo kan je OSTEND BEACH  in een notendop samenvatten. Het Klein Strand wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli opnieuw omgetoverd tot festivaldorp, met ditmaal vijf podia: de Culture Club Shelter, de Krush Club House Dome, de JIM Main Stage, de Studio Brussel Shelter, en de Decadance Techno Dome. Alles sfeervol opgesteld tussen het vernieuwde Zeeheldenplein en het Westerstaketsel. Mét zicht op zee. Het Klein Strand wordt straks opnieuw een idyllisch droomeiland.

 

Top dj's

 

De affiche van OSTEND BEACH bundelt opnieuw de beste nationale en internationale dj's. CHUCKIE (NL), Tocadisco (GER), Mark Knight (UK), Green Velvet (USA), Josh Wink (USA) en Dr. Lektroluv zijn de absolute headliners. Maar er zijn nog meer toppers, zoals Yellow Claw (NL), Alvaro (NL), De Kraaien (NL), Amine Edge & DANCE (FR), The Flexican & MC Sef (NL), Hot Since 82 (UK), The Oddword, Yves V, en Franky Rizardo (NL). De organisatie strikt in totaal meer dan 50 namen, waaronder ook Raving George, Chris Tietjen (GER), J Majik & Wickaman (UK), Sam Divine (UK), FCL, diMaro & Little D, TLP, Maxim Lany, Mystique, Murdock, Licious, Yamo & His Live Elements en vele anderen. De volledige lijst van dj’s is terug te vinden op www.ostendbeach.be

 

 

Camping “Ostend Forest”

 

Om de nationale festivaluitstraling van OSTEND BEACH kracht bij te zetten pakt de organisatie voor het eerst uit met een camping vlakbij het festivalterrein. De bezoekers van het festival kunnen vanaf vrijdag 12 juli om 12uur terecht in 'Ostend Forest' in het vernieuwde Maria Hendrikpark. De camping ligt vlak naast de gratis randparking en op tien minuten wandelen van het festivalterrein. Tickets voor 3 dagen camping zijn te koop aan 25 euro.

 

 

Ticketverkoop

 

De OSTEND BEACH ticketverkoop start op 1 mei. COMBI-tickets zijn te koop aan 45 euro, dagtickets op vrijdag kosten 25 euro, op zaterdag 35 euro. Tickets zijn beschikbaar op www.ostendbeach.be, in alle Free Record Shops en Brooklyn-filialen, en bij Toerisme Oostende.

 


Advertentie
Party Tips