Agenda

Paparazzi

Paparazzi
Info:
Datum: zaterdag 30 juli 2011
Organisatie: Mother Music
Locatie: Bar Dancing FAME
Plaats: Zandvoort - Nederland
Stijlen: Classics, House, R&B
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Entree: Gratis!
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Dat Fame de uitgelezen plek in Zandvoort is ‘to party like a Rockstar’ weet iedereen uiteraard al lang, maar dat je op 30 Juli ook nog belaagd wordt door heuse Paparazzi wordt wel heel erg Celeb-style uit je dak gaan! Een rode loper en flitsende camera’s, jij in je beste outfit met je vrienden en vriendinnen, de DJ pompt de dikste beats..! Je wilt nooit meer naar huis want deze nacht duurt gewoonweg te kort!
DJs Hitmeister D, Lucky Charmes en Donagrandi zorgen er voor dat je een andere kant van Fame te zien krijgt op deze avond; vette Housetunes afgewisseld door heerlijke Classics en RnB. Gewoon zoals dat gaat in London, New York, Amsterdam en...Zandvoort!
Wil je echt je entree maken als een bekende van FAME zorg er dan voor dat je op de gastenlijst komt te staan want je weet: Vol = Vol en dan wil je niet op de stoep staan wachten op je Jimmy Choo’s! Als je op de lijst staat kun je in ieder geval zo langs de rij naar binnen lopen (altijd leuk), betaal je niet voor je entree en ook niet voor de garderobe en hebben we ook nog een heerlijke welkomstcocktail voor je klaarstaan binnen!
Wat moet je hiervoor doen? Heel easy; ga even naar de Facebook pagina van FAME Zandvoort en klik op ‘vind ik leuk’. Stuur dan even je naam naar ons toe op paparazzi@famezandvoort.nl en wij regelen dat je een avond krijgt om nooit te vergeten! Let op! De gastenlijst sluit om 00:00 uur. Wil je dus zeker zijn dat je alles meepikt op deze avond wees dan op tijd!
We gaan er een avond van maken als nooit eerder vertoond en hebben er MAD zin in! Hopelijk ben je er bij..
De Paparazzi Crew


Advertentie
Party Tips