Agenda

PEEP

PEEP
Info:
Datum: zaterdag 25 april 2015
Organisatie: Kozzmozz
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgie
Stijlen: House
Aanvang: 23:00
Einde: 06:10
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 19,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
Spacid
Bicep
Scuba

Peep zet zijn zoektocht naar ‘Positive & Exceptional Electronic Pleasures’ verder. Deze keer trekken ze er weer alleen op uit en ze zijn vast bereid er opnieuw een bijzondere nacht van te maken. Ze hebben daarvoor twee experten uit de internationale house scene uitgenodigd. Twee namen die bovendien zelden in België te horen zijn en dus voor een unieke belevenis zullen zorgen.

De hoofdact is Mr Scuba. Hij is de oprichter van het invloedrijke Hotflush label dat keer op keer uitpakt met uiterst kwalitatieve producties en o.m. de carrieres van namen als Mount Kimbie, George FitzGerald en Sepalcure lanceerde. Hij bracht zelf al drie albums die op lovende kritieken werden onthaald uit en zijn vierde ‘Claustrophobia’ wordt verwacht net voor zijn set op Peep. Van dat album kwamen al drie singles op de markt en ook die mogen rekenen op heel wat bijval zowel bij het publiek als de pers. De release wordt ondersteund door een grote tournée langs de beste venues in Europa als Fabric (Londen), The Warehouse (Leeds), Berghain (Berlijn), Bloc Weekend (UK), Nitsa (Barcelona), Concrete ( Parijs) en Peep! Met nog meer recente en opgemerkte singles van Recondite en Locked Groove op Hotflush, ziet de  toekomst van het label er nog steeds even opwindend uit als altijd. Scuba’s eigen recente ouput is heel melodisch en muzikaal en zijn zwaardere werk zal de dansvloer zonder twijfel doen ontploffen.

Hij krijgt het gezelschap van Bicep. Hun ‘Feel My Bicep’ blog is de plaats waar trendsetters van over de hele wereld op zoek gaan naar verloren of vergeten elektronische pareltjes. Op productioneel vlak, brachten ze onlangs FMB004 uit op hun eigen, ‘vinyl-only’ label na het eerdere, grote succes van voorgangers ‘Vision of Love’ en ‘Satisfy’. Daarnaast brengen ze geregeld welgesmaakte releases uit op Will Saul's Aus Music. Ze hosten ook hun eigen ‘Feel My Bicep Events’ op plaatsen als: Londen’s Fabric, Panorama Bar in Berlijn, Trouw Amsterdam en andere hooggeprofileerde venues. Vorig jaar waren ze resident op WeLove in Space Ibiza, traden ze aan op festivals als Glastonbury, Coachella, Dekmantel, .. en kwamen ze binnen op nummer 28 van de Resident Advisor Top 100. Hun handelsmerk is een mix van vergeten disco, Chicago house, Italo edits en alles dat als house klinkt.

Naast de internationale gasten, verwelkomt Peep ook de nachtuil van het moment, Pete Howl, gekend van zijn residentie in Decadance waar hij zelf ook verschillende populaire avonden runt en de Gentse party-crowd er trakteert op namen als Nina Kraviz, Radio Slave, Jamie Jones, Marc Houle, Pan-Pot en Gregor Tresher om er maar enkele te noemen.

 

En ook snel rijzend talent Bafana is van de partij. Hij is de drijvende kracht achter hippe concepten als Alpha en Kerk. Daarnaast speelt hij op vele events in binnen- en steeds vaker ook buitenland.

 

Peep resident Spacid vervolledigt de line-up en zal iedereen tonen waaruit zijn  liefde voor house juist bestaat.

 

Peep combineert de beste talenten uit Gent met de, op dit moment, heetste namen in de internationale house wereld voor weer eens een fantastische party ervaring in de geliefde en mooie concertzaal van de Vooruit. Wees er ook bij als ook jij houdt van positieve en exceptionele elektronische pleziertjes!


Advertentie
Party Tips