Agenda

Pollerwiesen Closing

Pollerwiesen Closing
Info:
Datum: zondag 6 augustus 2017
Organisatie: Pollerwiesen
Locatie: Jugendpark
Plaats: Keulen - Duitsland
Stijlen: House, Techno
Aanvang: 12:00
Einde: 22:00
Voorverkoop: € 18,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

De PollerWiesen Closing zal plaatsvinden op zondag, 6 augustus in het Jugendpark in Keulen.  In geval van slecht weer wordt uitgeweken naar zondag, 13 augustus.

 

 

 

De PollerWiesen Opening in het Jugendpark van Keulen en PollerWiesen’s Boot Eins op de MS Rheinenergie waren allebei compleet uitverkocht en ook het PollerWiesen Festival in het Revierpark Wischlingen was een groot succes. En nu is het einde van het Pollerwiesen seizoen helaas al in zicht en komt de

PollerWiesen Closing stilaan dichterbij.

 

Om de best mogelijke weersomstandigheden te kunnen garanderen voor een grandioze finale van dit grandioze Pollerwiesen seizoen is er een alternatieve datum voorzien op zondag 13 augustus. Voor beide data is alvast een top selectie van dj’s voorzien:

 

 

Alan Fitzpatrick (enkel op 06.08.2017)

 

Hij is één van de meest invloedrijke, elektronische artiesten van het moment. Hij weet perfect lichaam, geest en ziel te bewegen met tracks die de norm overstijgen. Tracks als “We Do What We Want”, “Love Siren”, “Truant”, “Skeksi” en “For An

Endless Night” staan in de top van de verkoopslijstjes sinds 2009 en krijgen veel lof van collega’s en voortrekkers uit verschillende genres voor hun originaliteit en vernieuwend karakter. Dat zijn dan meteen de typische kenmerken van zijn muziek. Hij is dan ook een graag geziene gast in een hele lijst van toonaangevende clubs over de hele wereld.

 

 

Âme (DJ)

 

Hits als „Rej“ en „Howling“ maakten Kristian Beyer en Frank Wiedemann populair. Sindsdien is het DJ duo Âme niet meer weg te denken uit de deep-house scene.  In 2005 lanceerden ze hun eigen label “Innervisions”. Op de PollerWiesen Closing zal Kristian Beyer achter de decks staan en een melodische en atmosferische set spelen.

 

 

Chris Liebing (alleen op 13.08.2017)

 

Chris Liebing is één van die artiesten die al meer dan 25 jaar zijn leven wijdt aan de steeds evoluerende wereld van elektronische muziek en zijn performances, producties, distributie en het airen van techno op globale schaal heeft verspreid. Hij runde al een club, verschillende clubavonden en heeft residenties in de meest prestigieuze venues ter wereld. Hij brengt gestaag zowel eigen producties als die van anderen uit, richtte platenlabels op, hoste radio-shows, won awards en is één van de stevigste pilaren en een onstopbare ambassadeur van vernieuwende techno.

 

 

Konstantin Sibold

 

Hij toonde al hoe hij het publiek warm kan maken op het PollerWiesen Festival.

Konstantin Sibold werkt al meer dan 22 jaar als dj. en is de man achter het befaamde Giegling collectief. Samen met zijn vriend Leif Müller runt hij zijn eigen events in zijn thuisstad Stuttgart. In 2013 riep Groove magazine hem uit tot „newcomer of the year“. Zijn DJ sets bevatten alle genres van techno tot house en EBM, van acid tot indie stuff.

 

 

Mind Against

 

Mind Against is het project van Alessandro  en Federico Fognini – twee broers die geboren en getogen zijn in Milaan. Na hun eerste release in 2013, gevolgd door nog 2 releases op ‘Life and Death’ ging het heel snel en kwamen ze meteen in de ‘spotlight’ met dj-bookings over het hele continent en ver daarbuiten.  Ze intrigeren door hun specifieke sound – een diepe, melodische vorm van techno vol emotie.

 

 

Pan-Pot (alleen op 06.08.2017)

 

Thomas en Tassilo leerden elkaar kennen gedurende hun studies en beseften al gauw dat ze op dezelfde golflengte zaten. Vandaag staan ze als dj. duo op zowat elk zichzelf respecterend festival en party. Hun constante stroom aan originele releases op zowel Mobilee als Einmaleins zijn ieder op zich het bewijs van hun toewijding aan precieze, golvende en kinetische grooves in combinatie met een steeds grotere expansie van hun sonisch palet.

 

 

 

Het PollerWiesen team beantwoordt alle vragen op www.pollerwiesen.org/faq waar je ook alle info vind over hoe op het event te geraken. 


Advertentie
Party Tips