Agenda

Pollerwiesen Festival

Pollerwiesen Festival
Info:
Datum: zondag 4 juni 2017
Organisatie: Pollerwiesen
Locatie: Revierpark Wischlingen
Plaats: Dortmund - Duitsland
Stijlen: House, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 12:00
Einde: 23:00
Voorverkoop: € 28,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

 

Zoals eerder werd aangekondigd zal het PollerWiesen Festival opnieuw plaatsvinden in het Revierpark Wischlingen te Dortmund en dit op zondag, 4 juni. Voor de eerste keer zal het festival 12 uren lang duren en dit van 11u00 tot 23u00. Bovendien werden er aan de al klinkende line-up nog verschillende grote namen toegevoegd. Naast eerder aangekondigde kleppers als Ben Klock, Marcel Dettmann, Fjaak Live, Karenn Live en vele anderen, mag je je ook verwachten aan sets van Rødhåd, DJ Stingray, Julia Govor en Len Faki die een schitterende set speelde op de opening, met daarnaast ook nog Belgische leading techno lady van het moment: Charlotte de Witte!

 

Het adembenemende Revierpark Wischlingen in het hart van Dortmund met zijn vele grasvelden, stranden en bossen, blijkt al verschillende jaren de perfecte spot voor het festival. Het gehele park wordt ook dit jaar weer helemaal ingenomen met 4 stages en de ultieme setting waarin iedereen op Pinksterzondag wild kan gaan.

 

De Beach Stage wordt opnieuw gehost door het Amsterdamse Voltt en de Hilltop Stage door het Duitse Kitball Records. De mainstage is voorbehouden voor de grote techno meesters en op de Hidden stage ontdek je sterk opkomend jong talent!

 

 

LINE-UP :


Main Stage


Ben Klock

Julia Govor

Len Faki

Marcel Dettmann

Rødhåd

Sam Paganini

Beach Stage (hosted by VOLTT)


Bart Skils

Charlotte De Witte

Dax J

Enrico Sangiuliano

Ferro

Karenn (Live)

Konstantin Sibold

Hilltop Stage (hosted by Kittball Records)


&me

Andhim

Dominik Eulberg

Juliet Sikora

P.a.c.o.

Paji (Live)

Hidden Stage


Aroma Pitch

Dj Stingray

Fjaak (Live)

Helena Hauff

Konstantin

 

 

Het PollerWiesen Team beantwoordt alle vragen op www.pollerwiesen.org/faq waar je ook alle info vindt over hoe er te geraken. Meer updates via de Facebook page of de Pollerwiesen App. 


Advertentie
Party Tips