Agenda

Pollerwiesen M-Nus

Pollerwiesen M-Nus
Info:
Datum: zondag 3 augustus 2014
Organisatie: Pollerwiesen
Locatie: Jugendpark
Plaats: Keulen - Duitsland
Stijlen: Minimal Techno, Techno
Aanvang: 12:00
Einde: 22:00
Voorverkoop: € 16,00
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Na de geslaagde PollerWiesen Opening in Keulen en een legendarisch PollerWiesen Festival in Dortmund, mag de derde PollerWiesen Editie in dit seizoen niet ontbreken: Minus PollerWiesen.

Het dance feest rondom de Canadees Richie Hawtin en zijn succeslabel Minus geniet bij de liefhebbers van PollerWiesen een cultstatus. Richie Hawtin is al jaren een goede vriend van de PollerWiesen Family, hij is er vanaf het begin bij en is ook steeds met ons meegegroeid. PollerWiesen Party People verheugen zich op de komst van Richie Hawtin en zijn Minus Crew plus Special Guests Adam Beyer en Recondite LIVE. In 2013 vierden we het 20-jarig PollerWiesen jubileum en in 2014 wordt het 5-jarig bestaan van Minus PollerWiesen gevierd!

De komende Minus PollerWiesen zal niet, zoals voorgaande keren, in het Neulandpark in Leverkusen plaatsvinden, maar in de PollerWiesen geboortestad Keulen; back to the roots dus. Voor de eerste keer feesten we in het prachtige Jugendpark. De gehele opbouw en in het bijzonder de soundinstallatie werd speciaal hiervoor door Richie Hawtin Sound Engineers persoonlijk ontworpen.

Eén ding is zeker: Richie Hawtin en PollerWiesen is al een ijzersterke combinatie.
Tel daarbij nog de Zweedse ster-DJ Adam Beyer en de snel opkomende Recondite met zijn live-set, en  je weet dat het feest op 3 augustus ongetwijfeld een nieuw hoogtepunt van het festivalseizoen zal worden.

Op  www.pollerwiesen.org/faq  krijg je antwoord op de meest gestelde vragen en vind je ook uitgebreide informatie en een routebeschrijving.


Advertentie
Party Tips