Agenda

Pollerwiesen Minus

Pollerwiesen Minus
Info:
Datum: zondag 19 juli 2015
Organisatie: Pollerwiesen
Locatie: Neuland-Park
Plaats: Leverkusen - Duitsland
Stijlen: Minimal Techno, Techhouse, Techno
Aanvang: 12:00
Einde: 22:00
Voorverkoop: € 19,00
Deurprijs: € 23,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Minus Stage: Adam Beyer
  Ida Engberg
  Richie Hawtin
  Matador (Live act)
  Bella Sarris

Na twee uitverkochte Pollerwiesen evenementen in Keulen en Dortmund, mag je ook de derde PollerWiesen editie van dit seizoen niet missen: de PollerWiesen Minus.

Al voor het zesde jaar op rij is de Canadese Richie Hawtin en zijn succeslabel Minus op Pollerwiesen te gast. Deze goede vriend van de PollerWiesen Family was er vanaf het begin bij en is steeds met ons meegegroeid. Na een uitstapje naar het Keulse  Jugendpark in 2014, zijn we dit jaar weer te vinden in het Neulandpark in Leverkusen – en nog wel op twee podia!

 

Op de Minus Stage in het hart van het voormaligeTuinbouwexpo-terrein kunnen de PollerWiesen party people zich op Richie Hawtin himself en op de Zweedse superster Adam Beyer verheugen. De laatste wordt geassisteerd door zijn beeldschone vrouw Ida Engberg. Dit dj duo zal de enthousiaste massa ongetwijfeld in vervoering weten te brengen.

Versterking uit het Minus kamp komt van de Ierse sound-kunstenaar Matador, die met zijn prachtige releases op Minus en talrijke, veelgeprezen live sets wereldwijd naam gemaakt heeft.

Fabio Florido en Bella Sarris, de jonge wilde dj garde uit het Minus kamp, mogen op deze dag natuurlijk niet ontbreken. Zij zullen om 12.00 uur de aftrap geven.

Op de tweede dancefloor zijn er meteen verschillende verrassingen, nieuwe gezichten en hoogtepunten: het voorste gedeelte van het terrein in het Neulandpark wordt dit jaar door de dynamische ‘Open Air Party Crew Grünton’ gehost. Ze staan bekend om hun extravagante party’s in vaak excentrieke locaties in en rond Keulen.  De Grünton Crew krijgt stevige ondersteuning van de succesvolste PollerWiesen nieuwkomers uit 2014: dj Sonny,dj Bigos en Great Junk.


Een ding is zeker: de combinatie van Richie Hawtin en PollerWiesen is al een hit! Tel daarbij nog de Zweedse superstar dj Adam Beyer b2b met Ida Engberg en Matador met zijn live set bij op en een volledige stage voor de New Generation en dan weet je dat dit feest op 19 juli opnieuw een hoogtepunt van het festivalseizoen zal worden.

 

Op www.pollerwiesen.org/faq krijg je antwoord op de meestgestelde vragen en vind je ook uitgebreide informatie en een gedetailleerde routebeschrijving.


Advertentie
Party Tips