Agenda

R&B Legends White Edition

R&B Legends White Edition
Info:
Datum: zaterdag 29 juni 2019
Organisatie: Club Classic Events
Locatie: Undercurrent
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: 80s, 90s, Classics, Dancehall, Groove, Hiphop, Latin, Reggae, Salsa, Soul, Urban
Aanvang: 22:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 7,50
Deurprijs: € 20,00
Leeftijd: vanaf 25 jaar
Line-up:

R&B LEGENDS | ZATERDAG 29 JUNI 2019

THE SUMMER WHITE EDITION

AMSTERDAM

Legends, YES WE ARE BACK IN AMSTERDAM !! Na een waanzinnig uitstapje en een druk bezochte avond op locatie Studio’s Aalsmeer tijdens R&B Legends Kingsnight vrijdag 26 april jl. zijn wij weer geland in Amsterdam voor onze laatste editie voor de zomerstop.  Nederland maak je klaar voor hét Legendarische R&B evenement van Nederland “R&B Legends” White Edition.

Locatie

Zaterdag 29 juni 2019 opent Undercurrent wederom haar deuren voor R&B Legends White Edition. Was jij erbij tijdens onze totaal uitverkochte R&B Legends 10 Year Anniversary editie waar menig Legends nog steeds niet over uitgesproken raakt wat plaatsvond in Undercurrent? Zo niet, dan kun je alvast de sfeer proeven a.d.h.v. de foto’s op onze website. Undercurrent is gevestigd aan het IJ aan de kade van het bruisende NDSM terrein, uitkijkend over de skyline van Amsterdam. Undercurrent bestaat uit twee zalen en een prachtige terras aan het water die met elkaar verbonden zijn, en door de glazen gevel van de grote zaal heb je een prachtige uitkijk over het IJ. Undercurrent staat bekend als de locatie waar volwassen Nederland graag een bezoekje brengt dit mede door de ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur wat in Amsterdam een uitzondering is. Undercurrent biedt ruimte aan 1200 bezoekers, dus dit belooft wederom een fantastische avond te worden!

 

Leeftijd, Dresscode & Muziekstijlen                                                                      

R&B Legends is toegankelijk vanaf 25 jaar. De dresscode voor de avond is Summer White waarbij een positieve en verzorgde uitstraling op prijs wordt gesteld. De avond wordt ingevuld door de beste R&B deejays van Nederland met in de Main Area de heerlijkste R&B uit de jaren 90’s en begin jaren 00’s. In zaal 2 waan je je door het Caribische gebied met de muziekstijlen Salsa, Merengue, Bubbling, Dancehall & Oldskool.

 

Get Your Super Early Birds

Wij hebben gemerkt dat er een groot aantal bezoekers het fijn vinden om de avond vroeg te bezoeken en dat stellen wij zeer op prijs want dan zit de sfeer er direct in. Om deze Super Early Birds tegemoet te komen kun je vanaf heden gebruik maken van onze Super Early Bird Duo tickets € 15,- geldig voor 2 personen. Let er wel op dat de Super Early Bird ticket je toegang biedt vanaf 22:00 uur tot 00:00 uur. Na 00:00 uur entree dien je het verschil bij te betalen aan de kassa. In de loop der jaren proberen wij jullie Legends hoge kwaliteit te bieden tegen de beste prijs, want uitgaan is al duur genoeg!

 

The Legends celebrate The Summer... Save the date for The White Edition!

 

★ Datum: zaterdag 29 juni 2019

★ Locatie: Undercurrent, Papaverweg 265, 1032 KJ Amsterdam

★ Tijd: 22:00 uur t/m 05:00 uur (toegang tot 04:00 uur)

★ Gratis parkeergelegenheid

 

★ Tickets: www.club-classic.nl / www.eventbrite.nl

★ Online shop: http://tiny.cc/k2z75y

★ Super Early bird: € 15,- voor 2 personen (entree vóór 00:00 uur!)

★ Early Bird: € 20,- voor 2 personen

★ Groepsarrangement: € 50,- voor 6 personen

★ Single Bird: € 15,- voor 1 persoon

 

★ Website: www.club-classic.nl

★ Insta: clubclassic

★ Facebook Event: https://www.facebook.com/events/456603678410345/

★ Facebook: www.facebook.com/clubclassic.nl

★ Info Tel & Whatsapp: 06-14915133

https://www.youtube.com/channel/UCGCFfZjufP5oUAY7zxaDETQ?view_as=subscriber

Advertentie
Party Tips