Agenda

Retro Beach

Retro Beach
Info:
Datum: zaterdag 30 juli 2016
Organisatie: Bonzai, Cherrymoon
Locatie: Hippodroom Wellington
Plaats: Oostende - Belgiƫ
Stijlen: 90s, House, Techno, Trance
Aanvang: 21:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 29,00

Op zaterdag 30 juli verenigen Bonzai Records en Cherry Moon zich om u met trots het Retro Beach event voor te stellen in de impressionante Wellington Hippodroom in Oostende.


Het legendarische Bonzai Records & de al even legendarische Cherry Moon club zijn beide instituties binnen de dance muziek en in de club cultuur. Ze hebben verschillende van de meest memorabele tracks ter wereld uitgebracht en ze hebben heel wat talent tot grote namen in de dance wereld grootgebracht. Ze zijn al verbonden met de muziek scene sinds het begin van de jaren ’90 met een hele reeks artiesten als voortrekkers van hun respectievelijke sounds.

En nu, voor de eerste keer in de geschiedenis, bundelen ze hun krachten voor het heetste retro event in Europa deze zomer. Een spectaculaire line-up van dj’s van wereldklasse maakt zich op voor het imposante heiligdom van de Hippodroom waar de klassiekers de hele nacht lang uit de speakers zullen schallen. Beide partijen zullen hun grootste troeven uitspelen wanneer ze head-to-head gaan in twee zalen, compleet uitgerust met intelligent licht, extravagante decoratie en uiteraard een state-of-the-art soundsystem. 

Je mag er van op aan dat je compleet overdonderd zal worden en dat dit een nacht wordt die je niet licht zal vergeten.

Ben jij klaar voor Retro Beach 2016? You'd better be!


Advertentie
Party Tips