Agenda

Royal Dance Event

Royal Dance Event
Info:
Datum: zaterdag 30 april 2011
Organisatie: FreshGrooves Event Support
Locatie: Stadhuisplein Eindhoven
Plaats: Eindhoven - Nederland
Stijlen: Electrohouse, House, Techhouse
Aanvang: 12:00
Einde: 23:00
Entree: Gratis!
Line-up:
 
Royal Dance Event: 12:00 - 14:00 : Jol Borelli Show (Live act)
  14:00 - 15:00 : Gregor Salto
  15:00 - 16:00 : Jamie Johnson
  16:00 - 17:00 : Beauriche
  16:00 - 17:00 : Funkadelic
  17:00 - 18:00 : Jordy Lishious
  18:00 - 19:00 : Franky Rizardo
  19:00 - 20:00 : The Flexican
  19:00 - 20:00 : Mc Sef (MC)
  20:00 - 21:30 : JoeySuki
  21:30 - 23:00 : Ryan Marciano
  21:30 - 23:00 : Sunnery James
Voor het twaalfde achtereenvolgende jaar organiseren Cafe Thomas, Cafe Spijker en Cafe de Kluts het Royal Dance Event. Ook nu is het Stadhuisplein in Eindhoven de plek waar alle feestvreugde gaat losbarsten.
Het Royal Dance Event heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen als een kwalitatieve speler binnen het Eindhovense Koninginnedag. Dit jaar zal er weer van alles uit de kast worden getoverd om beide dagen tot een onvergetelijk geheel te maken. Verwacht internationaal bekende artiesten, special effects en natuurlijk genoeg barren voor een geweldig feest. Tevens komt er op het naastgelegen Begijnenhof een food-straat waar je gedurende beide dagen je honger kan stillen.
Plugged Agency verzorgd dit jaar voor het eerst de line up voor het Royal Dance Event. Daarnaast zijn er door Plugged Agency veel live artiesten gestrikt om acte de presence te komen geven. Denk aan violen, trommels, saxofoons en trompetten. Genoeg om deze line-up van dat extra rauwe live randje te voorzien!
Koninginnenacht (vrijdag 29 april)

Absulute headliner voor de nacht is
Afrojack. De geboren muzikant was afgelopen jaren al hard aan de weg aan het timmeren maar haalde onlangs de prijs der prijzen binnen: Een heuse Grammy Award! Hij is daarmee de eerste Nederlandse artiest die een Grammy Award wint. Afrojack betreed om 21.00 uur al het podium dus kom vroeg om dit spektakel mee te maken. Naast Afrojack zullen ook Mell Tiera, Rehab, Brainless en Roog het podium bestijgen. Deze artiesten zullen bijgestaan worden door MC Zawdi en MC Choral. Rik Mol (trompet) en Milan Bonger (sax) vullen het live gebeuren in.
Koninginnedag (zaterdag 30 april)

Op Koninginnedag begint het Royal Dance Event gemoedelijk met de Joel Borelli show. Vorig jaar maakte Joel Borelli zijn debuut op het Royal Dance Event en had meteen het hele plein op zijn hand. Verwacht veel interactie met deze spectaculaire live show.
Ook terug van weggeweest is Jordy Lishious, een graag gezien gast op het Royal Dance Event. Met zijn knaller ´lumb´ die door verschillende grootheden word ge-support is losgaan verzekerd. En om Koninginnedag 2011 met een knaller af te sluiten komen Sunnery James en Ryan Marciano het plein uit zijn voegen laten barsten. Beide heren gaan weer een enorm druk festival schema tegemoet en komen laten zien wat je komend jaar van hun kan verwachten.
De line up van de dag word gecomplimenteerd met Gregor Salto, Cafe Thomas Live, Franky Rizardo, Flexican ft. MC Sef en upcoming talent JoeySuki. Hosts zijn MC Bizzey  & Sonny Wilson. Plugged Agency komt met een speciale must-see show.
Koninginnedag en nacht zullen met deze ingrediënten garant staan voor een onvergetelijk evenement. Café Thomas, Café Spijker, Cafe de Kluts en hun partners wensen iedere bezoeker een bijzondere dag toe.
Locatie: Stadhuisplein Eindhoven
Data: Vrijdag 29 April & Zaterdag 30 April
Tijden: Vrijdag 20:00 - 01:00 & Zaterdag 12:00 - 23:00.
Website:
http://www.royaldance.nl

Advertentie
Party Tips