Agenda

RVLVR

RVLVR
Info:
Datum: vrijdag 12 april 2013
Organisatie: KrancK
Locatie: Winkel van Sinkel
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Techhouse
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 21 jaar
✰ RVLVR komt met een feest waar de Winkel van Sinkel voor bedoeld is. Sexy, cult & smoking. Vincent Vega en Uma Thurman zijn de personages waar je je als bezoeker in verplaatst. No worries, niemand wordt neergeschoten, maar muzikaal gezien word je echter goed geraakt. 

✰ RVLVR staat voor veel dansbaarheid door een ultieme combinatie van diepe, funky en sexy beats. Luister en geniet van artiesten die de top zijn in hun genre en die het gevoel van de avond perfect uitdragen in hun sets.
De twee heren van Audiojack worden ingevlogen uit Engeland. Verder heeft ook Homework tussen de vele gigs in het binnen-, maar vooral ook buitenland tijd vrij gemaakt om bij RVLVR te komen draaien. 
Natuurlijk worden de Utrechtse muzikale talenten niet vergeten en zij zullen de gewelven van de Winkel van Sinkel van hun klanken voorzien.

✰ RVLVR heeft nog meer troeven in handen. De Winkel wordt in stijl ingericht en je zal de jaren 50 pokertafel uit Las Vegas bijna kunnen ruiken. 
Bij 21+ heb je de leeftijd bereikt waarbij je de trekker met scherp over mag halen en wees niet bang voor losse flodders.

✰ RVLVR wil natuurlijk de sfeer bewaken en om dat optimaal te kunnen doen zullen er aan de deur ook scherpschutters staan die richten op leeftijd en stijl. Dus haal je lakschoenen maar uit de kast, laat je met studs bewerkte outfit stomen en reserveer een middagje bij de kapper. Because that's how we roll!!

✰ RVLVR is niets meer en niets minder een salvo aan muzikale en feestelijke hoogtepunten en dansen we samen tot de zon opkomt!

✰♫✰ LINE UP:

✰♫✰ AUDIOJACK 
✰♫✰ HOMEWORK 
✰♫✰ LA VONDEL
✰♫✰ SIMON MORRIS

✰♫✰ LA DUARTE
✰♫✰ ROBIN & MARVIN CIRKEL
✰♫✰ ROY BRINK 
✰♫✰ KATJANG PEDIS


◈⊙◈ LEEFTIJD: 21+ 

◈⊙◈ PRIJS: 15 euro

Advertentie
Party Tips