Agenda

SAVE ME @ Roest

SAVE ME @ Roest
Info:
Datum: vrijdag 4 oktober 2013
Organisatie: Stichting Monkey Business
Locatie: Amsterdam Roest
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Techhouse, Techno
Aanvang: 21:00
Einde: 03:00
Entree: Gratis!
Leeftijd: vanaf 18 jaar

De apen gaan weer los op wereld dierendag 4 oktober! Op deze speciale dag organiseert Monkey Business voor de tweede keer SAVE ME @ ROEST. Wie er vorig jaar bij was weet wat een mooie sfeer het was met een bomvolle Amsterdam Roest en die heerlijke tunes van o.a. Egbert-Jan Weeber en Vince Watson.

 

Kennen we ook het roestige regenwoud nog? Het Kunstproject van Kunstenaar Eric Don; 10 beelden van gedoneerd sloop metaal waarmee we de duurzame wederopbouw van het regenwoud symboliseerde. Deze 2e editie doen Monkey Business en kunstenaar Eric Don daar nog een flinke schep bovenop. HKS Metals doneert nogmaals 300 kilo metaal waarvan dit keer 1 mega grote toevoeging aan het Roestige Regenwoud van wordt vervaardigd. Allemaal nog heel erg geheim wat het gaat worden, maar deze zal onthuld worden op 4 oktober bij Amsterdam Roest.

 

Op Wereld Dierendag bieden we natuurlijk ook een beestachtige line-up:

Vincenzo de Bull
Audiobirdz
Apenstreken

Er zijn ook weer verschillende apenstreken waar jullie zelf op de avond aan mee kunnen doen. En natuurlijk gaan alle opbrengsten van de avond weer naar de bescherming van de orang-oetans en het regenwoud!

Vorig jaar is ook gebleken dat Amsterdammers wel degelijk geven om de bescherming van het regenwoud en de orang-oetans. De vrijwillige donatie aan de deur was top. Dus dit jaar is er voor SAVE ME @ ROEST weer geen entree maar mogen gasten het zelf bepalen. Laat jij maar zien wat het voortbestaan van het regenwoud jou waard is!

Sponsored by: Karakter Wijnimport & Famous Grouse

https://www.facebook.com/events/440691876049334/

Advertentie
Party Tips