Agenda

Scantraxx - Swat on Tour

Scantraxx - Swat on Tour
Info:
Datum: zaterdag 12 maart 2011
Organisatie: Outland
Locatie: Outland
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Hardcore, Hardstyle
Aanvang: 22:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 20,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Een grotere line-up, hardere beats en een nog beter feest: Dit jaar zal Scantraxx dit alles waarmaken tijdens het eerste Scantraxx SWAT tour 2011 event. Dit feest zal zaterdagavond 12 maart gehouden worden op de locatie Outland Rotterdam en zal Scantraxx flink uitpakken om er een onvergetelijke avond van te maken. Speciaal voor deze avond haalt dit grote hardstyle label met haar allerbeste artiesten alles uit de kast om de gloednieuwe SWAT tour in te luiden!

Met onder andere de grootste en bekendste namen binnen de hardstyle: Wildstylez, The Prophet en Frontliner, zal Outland deze avond volledig in het teken van 's werelds grootste hardstyle label Scantraxx. Een groot en grensverleggend label dat de allerbeste hardstyle DJs vertegenwoordigt over de hele wereld. Dat hardstyle internationaal steeds groter wordt is al te zien in de line-up van SWAT Outland, waarin ook het Australische duo Bioweapon en het Zweedse duo Wasted Penguinz een trotse en welverdiende plek innemen.

Van 22.00 tot 06.00 kunnen alle fans onderduiken in de wereld van Hardstyle tijdens de aftrap van de Scantraxx SWAT tour 2011. Voor slechts €20,- (excl. fee) en je een volledige nacht onder de pannen en zal Scantraxx jou de hardste avond van je leven bezorgen.

De line-up voor Scantraxx SWAT tour Outland 2011:
Wasted Penguinz Zweden
Bioweapon Australië
Wildstylez
Second Identity: live
Ran-D
The Prophet
Frontliner: live
Alpha²
Masochist

Tickets
Kaarten voor dit evenement kosten €20,- (ex. fee) en zijn vanaf nu te bestellen via de Outland website: www.outland.nl of via tickets.outland.nl.

Voor meer informatie, bezoek de websites www.outland.nl en www.scantraxx.com. Volg Scantraxx op twitter en facebook om zo veel mogelijk up to date te blijven!


Advertentie
Party Tips